0219662
0219662
max 48h
Solicită Ofertă
Garanție 300%Persoane fizice
Garanție 300%Persoane juridice

La ce interval de timp este obligatoriu să fie prestate serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție?

Conform legislației în vigoare, pentru societățile cu domeniu de activitate alimentație publică prestarea serviciilor d.d.d. este obligatorie ori de câte ori este nevoie dar nu la un interval de timp mai mare de o lună pentru dezinsecție și dezinfecție, respectiv nu mai rar de o dată la 3 luni pentru deratizare.Pentru societățile care nu sunt în domeniul alimentar, intervențiile se pot efectua o dată la 3 luni, pentru dezinsecție și dezinfecție, iar deratizarea ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la 6 luni.

Cine îmi poate solicita dovada prestării serviciilor d.d.d.?

Autoritățile care pot solicita documente care să ateste prestarea serviciilor d.d.d sunt:
  • Direcția sanitară veterinară (DSV)
  • Direcția de sănătate publică (SANEPID)
  • Primăria
  • Poliția
  • Garda de mediu

Firmele sunt obligate să efectueze deratizare la sediul social, dacă nu se desfășoară niciun fel de activitate acolo?

Nu există obligativitatea prestării serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție la sediile sociale ale societăților care nu își desfășoară activitatea acolo. Serviciile d.d.d. sunt obligatorii numai la punctele de lucru declarate, ale entităților juridice, la Registrul Comerțului: PFA-uri, II-uri, CMI-uri, SA-uri, SRL-uri, grădinițe, unități spitalicești, etc.

Care sunt elementele de identificare pentru o firmă d.d.d. autorizată și certificată?

Firmele autorizate să presteze servicii de deratizare/dezinsecție/dezinfecție sunt autorizate de către primăriile locale. De asemenea, sunt necesare și autorizațiile emise de către Direcția Sanitar Veterinară, Direcția de Sănătate Publică, Ministerul Administrației și Internelor - Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și certificările ISO 9001 și ISO 14001.

Este Compania DDD® autorizată să presteze servicii d.d.d.?

Compania DDD®, sub denumirea juridică de SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL dispune de toate autorizațiile activităților de tip dezinfecție, dezinsecție și deratizare, conform legislației în vigoare.

Unde pot fi verificate firmele autorizate? Care este procedura de verificare?

Firmele autorizate pot fi verificate sunând la numărul de telefon din cadrul Primăriei Municipiului București 021.305.55.15 - Direcția Utilități Publice - Serviciul Salubrizare sau 021.305.55.15 - interior 1150. Informațiile sunt actualizate zilnic și din acest motiv nu pot fi puse la dispoziția publicului pe site-ul primăriei. Toate detaliile sunt furnizate telefonic, în acest mod, informațiile privind societățile prestatoare de servicii d.d.d. autorizate sunt oferite în timp real, de către persoanele abilitate.

Care este perioada de timp pe care poate fi încheiat un contract cu o firmă de deratizare/ dezinsecție/ dezinfecție? Se pot negocia contractele de acest tip?

Contractele se încheie pe o perioadă de un an, cu posibilitatea prelungirii acestuia prin act adițional, de comun acord. Prețul contractului este ferm și nu poate fi negociat, exceptând cazul în care beneficiarul își schimba sediul punctului de lucru, iar suprafața se modifică. În această situație, noul tarif va fi comunicat beneficiarului prin act adițional.

Ce tarife sunt practicate în mod normal de o firmă de deratizare/ dezinsecție/ dezinfecție?

Tarifele sunt stabilite în funcție de mai mulți factori: gradul de infestare la momentul intervenției, suprafața pe care urmează să se presteze serviciile, substanțele folosite, etc.

Sunt garantate serviciile d.d.d. prestate de Compania DDD®?

Ca și persoană juridică, indiferent de domeniul de activitate, semnând un contract cu Compania DDD®, aveți contractual garanția că, pe toată durata colaborării, vom interveni ori de câte ori este nevoie pentru a elimina definitiv dăunătorii. Ne obligăm contractual ca în maxim 48 de ore lucrătoare de la sesizarea telefonică sau în scris, să remediem cu titlu gratuit problema apărută.Garanția calității se reflectă, în acest domeniu, în procentul de lucrări care se refac din cauza ineficienței. Putem să ne mândrim cu faptul că, statistic vorbind, Compania DDD® are o rată de sub 0,7% refaceri din numărul total de servicii prestate.
Succes Grup (Succes Grup)
Succes Grup (Succes Grup)
Ianuarie 5, 2023.
Recomandam, servicii profesionale de nota 10 la tarife mai mult decat accesibile! Felicitari pt activitatea dvs!
Gabriel
Gabriel
Decembrie 29, 2022.
Dinca Mihai
Dinca Mihai
Decembrie 19, 2022.
Am fost foarte mulțumit de servicii și de personal, în special operatorul Nicolae.
Marian Dumitru
Marian Dumitru
Decembrie 15, 2022.
STANCIU ALEXANDRA
STANCIU ALEXANDRA
Decembrie 15, 2022.
aurora mihai
aurora mihai
Decembrie 14, 2022.
Bună ziua! Felicitări angajaților Sebi și Nelu! Mulțumesc mult!
Ionela-Violeta Marioara
Ionela-Violeta Marioara
Decembrie 13, 2022.
Foarte mulțumită de serviciile prestate de Nicolae!!!
Nicolae Sirbu
Nicolae Sirbu
Decembrie 13, 2022.
Foarte buni recomand
Adrian Dumitru
Adrian Dumitru
Noiembrie 26, 2022.
Angajatii sunt mereu la datorie (mai ales Dumitru Marian) 👍🏻