0219662
0219662
max 48h
Solicită Ofertă
Cepa Certified
Garanție 300%Persoane fizice
Garanție 300%Persoane juridice

Ce este BIO dezinsecția?

Bio dezinsecția este o metodă de decontaminare recomandată până și celor mai sensibile spații, acestea putând fi repuse în folosință imediat, în doar cateva ore de la aplicare. În plus, nu dăunează în niciun fel mediului înconjurător. Pentru dezinsecția BIO, Compania DDD® vă pune la dispoziție tehnologia AquaPy®.
aquaPy

Beneficii AquaPy®

  • aplicat rezidual în spații sensibile, asigură acestora o folosință imediată, în doar câteva ore de la aplicare (după ventilarea puternică);
  • are un efect de knock-down spectaculos, este biodegradabil, nu miroase, nu pătează și nu lasă urme;
  • insecticid lichid pe bază de piretrine naturale pure, sinergizate cu piperonil butoxide;
  • formulat pe baza unei tehnologii revoluționare anti evaporare - FFASTTM;
  • nu conține solvent și este indicat să fie folosit numai în diluție exclusivă cu apă.

PENTRU cine?

Incintele sensibile: spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, școli, grădinițe, case, cămine de bătrâni, incinte în care se depozitează, se pregătește și se servește hrană.
Spații de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate.
Zone urbane: parcuri, spații rezidențiale și de agrement, depozite de tutun.

INCINTE SENSIBILE
Spitale, școli, hoteluri, cămine de bătrâni etc.
ZONE URBANE
parcuri, spații rezidențiale și de agrement, depozite de tutun
SPAȚII DE DEPOZITARE
indiferent de materialele
sau alimentele depozitate

CARE este tehnologia din spate?

AquaPy® este o soluție de dezinsecție formulată pe bază de piretrine naturale - extract de plante provenit din polenul crizantemei africane (Pyrethrum cinerariaefolium).

Formulat având apa ca suport, dar și diluat în prepararea substanței de lucru, benefiicind de tehnologia patent Bayer anti-evapoare FFAST, AquaPy® este insecticidul ideal pentru tratamentul de scurtă durată al incintelor sensibile pentru că:

  • are în compoziție cantități minime de uleiuri minerale și compuși organici volatili, favorizând o biodegrabilitate accelerată;
  • nu pătează, nu lasă urme vizibile dupa aplicare și nu este inflamabil;
  • este o substanță insecticidă exclusivă prin extractele naturale folosite în compoziția sa, cu precădere, nediluat, folosindu-se cu dispozitive performante ULV de tipul high performance fogging.

CÂND se realizează dezinsecția?

Dezinsecția profilactică (de prevenire) are ca scop împiedicarea apariţiei şi răspândirii insectelor dăunătoare. Este recomandat ca aceasta să fie făcută la un interval de cel puţin 3 luni dar nu mai mult de 6 luni.

Dezinsecția curativă (de eliminare) are ca scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spaţiu infestat. În cazul unei infestări grave, dezinsecţia trebuie să se realizeze repetat cu o frecvenţă de 10-15 zile şi trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecţii profilactice.