Compania DDD – Firma DDD Bucuresti prestari servicii DDD

Compania DDD, Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Cluj
Compania DDD, Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Cluj

Servicii Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare in Cluj - Compania DDD® Cluj Napoca, DDD Cluj

Cu mândrie vă prezentăm punctul de lucru Compania DDD® din Cluj, cel mai nou membru al familiei noastre. Am deschis acest punct de lucru în anul 2020, după ce am primit numeroase solicitări din partea clienților din zona Cluj și împrejurimi.

La punctul de lucru al Companiei DDD® Cluj, vă oferim aceleași servicii DDD de top, certificate și cu experiență dovedită, ca în toate celelalte puncte de lucru ale companiei noastre. Echipa noastră de specialiști și tehnicieni este instruită constant și certificată în conformitate cu standardele Cepa Certified.

Cu mare bucurie ne putem mandri cu faptul ca, prin infiintarea punctului de lucru din Cluj Napoca, oricine din aceasta zona poate descoperi expertiza si certificarile specialistilor si tehnicienilor nostri. Acestia sunt trainuiti constant conform Cepa Certified, singurul standard european de combatere a daunatorilor, CEN EN 16.636, astfel incat sa ofere clientilor solutii profesionale si sigure.

La Compania DDD®, ne place sa credem ca ne diferentiem prin calitate si profesionalism, fiind singura firma acreditata CEPA Certified din Romania. Prin aceasta acreditare, ne asiguram ca oferim clientilor nostri servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la cel mai inalt standard, astfel incat sa obtina rezultate impecabile.

Invitam orice posibil client din Cluj sau imprejurimi sa colaboreze cu noi si sa descopere singura solutie profesionista si sigura firma DDD de combatere a daunatorilor acreditata la nivel european. Va stam la dispozitie sa va oferim cele mai bune servicii DDD Cluj de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, astfel incat sa va ajutam sa obtineti un mediu curat, igienic si lipsit de daunatori.

Beneficiile colaborarii cu Compania DDD Cluj:

  1. Certificare CEPA Certified și conformitate cu standardul european CEN EN 16.636 – acest lucru asigură faptul că serviciile noastre de deratizare, dezinsectie și dezinfectie sunt de cea mai înaltă calitate și sunt realizate în conformitate cu cele mai stricte standarde europene.

  2. Echipa noastră de specialiști și tehnicieni DDD – acestia sunt trainuiti constant și au experiența necesară pentru a oferi servicii DDD de înaltă calitate și pentru a găsi soluții eficiente la problemele cu dăunători.

  3. Folosirea produselor și tehnologiilor de ultimă generație – ne asigurăm că utilizăm cele mai moderne produse și tehnologii pentru a combate dăunătorii, astfel încât să oferim servicii sigure și eficiente.

  4. Servicii personalizate – ne adaptăm fiecărui caz în parte, astfel încât să oferim soluții unice și personalizate pentru fiecare client în parte.

  5. Interventii NON STOP 24/7 – suntem disponibili oricând (cu programare prealabila) pentru a răspunde oricăror probleme, astfel încât să puteți avea încredere în faptul că sunteți în siguranță și protejați în orice moment.

  6. Raportare detaliată și monitorizare – vă oferim rapoarte detaliate și monitorizăm în mod constant evoluția situației, astfel încât să puteți vedea progresul și să aveți încredere în eficacitatea serviciilor noastre.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile oferite de Compania DDD CLUJ. Alături de noi, veți avea încredere că serviciile noastre de deratizare, dezinsectie și dezinfectie sunt cele mai bune din Cluj și împrejurimi.

Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește combaterea dăunătorilor la proprietatea dumneavoastră sau la punctul de lucru din Cluj al firmei dumneavoastra, deoarece aveți acces la tehnologia și expertiza tehnicienilor nostri certificati european pentru a face față oricărei probleme de dezinsectie, dezinfectare sau deratizare.

Compania DDD din Cluj este specializată în prestarea serviciilor de dezinsectie, deratizare și dezinfectare. Cu o vastă experiență în domeniul gestionării daunelor și a infestațiilor de insecte și rozătoare, echipa noastră de specialiști poate ajuta la eliminarea tuturor tipurilor de daunatori, de la gandacii de bucătărie și gandacii de canalizare, până la ploșnițele de pat, țânțarii, muștele, puricii, căpușele, paianjenii, molii, furnicile și viespile.

În plus, oferim și servicii de deratizare pentru eliminarea șoarecilor, sobolanilor și chiar a șerpilor. Pentru a asigura un mediu sigur și sănătos, oferim și servicii de dezinfectare pentru eliminarea virusurilor, bacteriilor, microbilor și sporilor.

Suntem pregătiți să oferim soluții personalizate pentru clienții noștri, inclusiv colaborări contractuale cu persoane juridice și instituții publice din orice domeniu de activitate, cum ar fi spații de birouri, spații de depozitare, industria HORECA (hoteluri, restaurante și firme de catering), magazine și centre comerciale, industria alimentară, școli, grădinițe, spitale și unități medicale de orice tip, precum și spații exterioare.

Vă invităm să experimentați serviciile noastre de top, disponibile acum în zona Cluj. Contactați-ne astăzi pentru a programa o evaluare gratuită a proprietății dumneavoastră și a obține cele mai bune soluții profesionale de combatere a dăunătorilor.

Compania DDD® – Cluj – „Luam Grija Prin Grija” – DDD CLUJ

„The Excellence in Pest Control Services” by Gabriel Munteanu – CEO – General Manager – Compania DDD® Semnatura Gabriel MUNTEANU

Servicii Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare oferite de Compania DDD® in Cluj, Alba, Salaj, Bihor, Satu Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Mures, Sibiu, DDD CLUJ

Dezinsectie Cluj, Dezinsectie Cluj-Napoca, Dezinsectie Alba, Dezinsectie Salaj, Dezinsectie Bihor, Dezinsectie Satu Mare, Dezinsectie Baia Mare, Dezinsectie Maramures, Dezinsectie Bistrita Nasaud, Dezinsectie Mures, Dezinsectie Sibiu, Firma Dezinsectie Targu Mures, Firma Dezinsectie Oradea, Firma Dezinsectie Turda, Firma Dezinsectie Floresti, Firma Dezinsectie Alba Iulia, Firma Dezinsectie Dej, Firma Dezinsectie Gherla, Firma Dezinsectie Apahida

Dezinfectie Cluj, Dezinfectie Cluj-Napoca, Dezinfectie Alba, Dezinfectie Salaj, Dezinfectie Bihor, Dezinfectie Satu Mare, Dezinfectie Baia Mare, Dezinfectie Maramures, Dezinfectie Bistrita Nasaud, Dezinfectie Mures, Dezinfectie Sibiu, Firma Dezinfectie Targu Mures, Firma Dezinfectie Oradea, Firma Dezinfectie Turda, Firma Dezinfectie Floresti, Firma Dezinfectie Alba Iulia, Firma Dezinfectie Dej, Firma Dezinfectie Gherla, Firma Dezinfectie Apahida

Deratizare Cluj, Deratizare Cluj-Napoca, Deratizare Alba, Deratizare Salaj, Deratizare Bihor, Deratizare Satu Mare, Deratizare Baia Mare, Deratizare Maramures, Deratizare Bistrita Nasaud, Deratizare Mures, Deratizare Sibiu, Firma Deratizare Targu Mures, Firma Deratizare Oradea, Firma Deratizare Turda, Firma Deratizare Floresti, Firma Deratizare Alba Iulia, Firma Deratizare Dej, Firma Deratizare Gherla, Firma Deratizare Apahida

Compania DDD® – Cluj

Str. Pajistei, Nr. 49, Cluj Napoca, Jud. Cluj, 400638

☎Call Center: 021.9662

📞0766.472.274

📨cluj@companiaddd.ro 

🌐www.companiaddd.ro

🌐www.0219662.ro

 

11.6km de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca
5.8km de la Parcul Cetățuia, Cluj-Napoca
3.9km de la Gara Cluj-Napoca
3.3km de la Cluj Arena, Cluj-Napoca

Scroll to Top
Call Now Button