0219662
0219662
max 48h
Solicită Ofertă
Cepa Certified
Garanție 300%Persoane fizice
Garanție 300%Persoane juridice

Peste 10 ani de experiență

Prezentă pe piață încă din 2011, Compania DDD® furnizează servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, la standarde naționale și europene, folosind tehnologie de ultimă generație. Deținem logistica proprie în orașele București, Timișoara, Târgu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca și Constanța. Toți operatorii noștri sunt autorizați, certificați pentru prestarea serviciilor d.d.d.
Valoare servicii DDD

Promisiunea noastră – Intervenția A.S.A.P.

A.S.A.P. înseamnă că:
Contact DDD
ne asumăm
promptitudinea reacției
Rapid DDD
intervenim în cel mai
scurt timp posibil
interventie DDD rapida
nu mai târziu de 48 de ore
conform garanției contractuale.

Luăm grija prin grijă

Avantaje DDD
Luăm grija prin grijă nu este doar slogan, ci reprezintă angajamentul pe care îl luăm față de toți clienții noștri. Abordăm fiecare proiect cu profesionalism și transparență și investim constant în infrastructură și în specializarea echipei, fiind de altfel prima firmă d.d.d. din România certificată CEPA®.Credem că serviciile d.d.d corecte, eficiente și de calitate au puterea de a schimba piața serviciilor d.d.d. din România și ne punem ambiția să oferim mereu cea mai înaltă garanţie a calităţii serviciilor, cu dăruire și grijă față de clienții noștri.

Misiunea noastră

Protejarea cetățenilor în mod responsabil prin furnizarea de servicii d.d.d. la cele mai înalte standarde de calitate europeană.

Astfel, folosim numai substanțe avizate de Comisia Națională pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sănătății din România și de European Chemicals Agency E.C.H.A.

Fiecare intervenție realizată, fie pentru clienți persoane fizice, persoane juridice sau instituții de stat, beneficiază de cele mai bune servicii pe care le putem oferi, la cele mai înalte standarde de calitate, rămânând astfel fideli misiunii pe care ne-am asumat-o: la Compania DDD® luăm grija prin grijă.

Dezinfectie

10 motive pentru care să lucrați cu Compania DDD®

  1. Servicii d.d.d. complete, la standarde naționale și europene;
  2. Garanții contractuale respectate 100%; risc 0 de incidente;
  3. Investiții constante în infrastructură și în specializarea echipei.
  4. Folosim DOAR echipe compuse din personal calificat, cu cunoștințe temeinice în domeniu d.d.d.,  adaptate numeric intervențiilor care urmează a fi efectuate;
  5. Tehnologie de ultimă generație;
  6. Materii prime de calitate, cu remanență crescută a substanțelor active, prin parteneriatele cu liderii mondiali din domeniu;
  7. Intervenții de șoc executate în perfectă siguranță, fără reacții sau consecințe adverse și un control mai eficient al dăunătorilor;
  8. Program flexibil - 24h/24 - executarea intervențiilor în funcție de programul clientului;
  9. Oferim Garanție 300% clienților noștri
  10. Call center & platformă online.