0219662
0219662
max 48h
Solicită Ofertă
Cepa Certified
Garanție 300%Persoane fizice
Garanție 300%Persoane juridice

Ce este deratizarea BIO?

Deratizarea BIO este acţiunea de eliminare a animalelor rozătoare dăunătoare (şobolani, şoareci, etc), prin mijloace ecologice, cu ajutorul stațiilor de captare pe bază de adeziv cu atractanți, atât alimentari, cât și hormonali. Această variantă nu dăunează sub nici o formă mediului.
sobolan

PENTRU cine?

- Apartamente și asociații

- Instituții publice

- Birouri și spații HoReCa

- Magazine și centre comerciale

- Prelucrarea produselor alimentare

- Școli, grădinițe, spitale

- Spații exterioare

Apartamente
și asociații
Instituții
publice
Birouri
și spații
HoReCa
Magazine
și centre
comerciale
Prelucrarea
produselor
alimentare
Școli,
grădinițe,
spitale
Spații
exterioare

CUM se realizează deratizarea?

Deratizarea BIO se realizează cu ajutorul stațiilor de monitorizare, capcane pe bază de adeziv cu atractant alimentar sau hormonal.

Deratizarea completează celelalte operațiuni (curățenie, dezinfecție), contribuind la combaterea și prevenirea bolilor transmise de rozătoare către om sau animale de companie, făcând parte din complexul de măsuri de igienizare a mediului înconjurător.

CÂND se realizează deratizarea?

Deratizarea se referă nu doar la intervenția pe moment (deratizare curativă), ci și la PREVENȚIE.

Obligativitatea acestei intervenții este operată prin lege și este recomandată consumatorilor economici ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la șase luni de zile.
Pentru depozitele cu produse alimentare, deratizarea trebuie făcută ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la trei luni.

Compania DDD® vă pune la dispoziție cele mai noi metode, tehnologii și aparate de combatere a rozătoarelor. Garanția oferită de Compania DDD® pentru serviciile de deratizare este valabilă din momentul în care s-a constatat încetarea completă a consumului de substanță raticidă.