0219662
0219662
max 48h
Solicită Ofertă
Cepa Certified
Garanție 300%Persoane fizice
Garanție 300%Persoane juridice
În tot ceea ce facem, suntem ghidați de dorința de a ne autodepăși și de a asigura mereu clienților noștri cele mai bune servicii de pe piața d.d.d.
Astfel, de-a lungul anilor am dezvoltat un proces de lucru care susține performanța și intervenția rapidă și eficientă. Am numit-o A.S.A.P.
ASAP

Promisiunea noastră – Intervenția A.S.A.P.

A.S.A.P. înseamnă că:
ne asumăm
promptitudinea reacției
intervenim în cel mai
scurt timp posibil
interventii rapide
nu mai târziu de 48 de ore
conform garanției contractuale.

ANALIZĂ

Înainte de intervenție, primul lucru pe care îl facem este o inspecție completă în care detectăm orice problemă sau modificare de mediu și condițiile structurale ce stau la baza infestării.

Analizăm în detaliu specificul locației - spațiul, programul de funcționare, tipul de activitate, echipa și orice alt criteriu relevant pentru client.

SOLUȚIE

În funcție de concluziile trase in urma analizei detaliate, creăm soluții personalizate, mulate pe specificul și nevoile fiecărui client în parte.

ACȚIUNE

După ce facem planul de bătaie identificând cea mai bună soluție, trecem la partea noastră preferată: acțiunea. Echipa noastră specializată si cu expertiză în ceea ce privește orice tip de dăunător folosește întotdeauna produse certificate de Ministerul Sănătății și aparatură cu tehnologie de ultimă generație.

PREVENȚIE

Pentru ca un lucru bine făcut să aibă rezultate pe termen lung, obiectivul nostru este ca orice intervenție ulterioară să aibă un scop preventiv și nu unul curativ. Astfel, pe parcursul inspecțiilor tehnice periodice, specialiștii noștri monitorizează toate posibilele activități ale dăunătorilor și caută condiții favorabile acestora, asigurându-se că proiectul de lucru este cel mai eficient.

servicii DDD

Toate substanțele folosite de Compania DDD® sunt avizate de Ministerul Sănătății din România și de European Chemicals Agency E.C.H.A.

Depunem tot efortul pentru protejarea ecosferei prin folosirea substanțelor ce conțin solvenți în mod responsabil și eficient și prin incinerarea corespunzătoare a tuturor recipientelor folosite în procedurile d.d.d.