0219662
0219662
max 48h
Solicită Ofertă
Cepa Certified
Garanție 300%Persoane fizice
Garanție 300%Persoane juridice

INSTITUȚII PUBLICE DE STAT

Institutii Publice DDD

Tarifele pentru societățile cu capital de stat, se regăsesc în SEAP (www.e-licitație.ro), unde ne puteți găsi după denumirea completă a societății: SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL. Codurile CPV ale operațiunilor pe care le desfășuram sunt:

COD CPV 90923000-3 Servicii deratizare;
COD CPV 90921000-9 Servicii de dezinfecție și dezinsecție;
COD CPV 90922000-6 Servicii de deparazitare.

Avem cont deschis la TREZORERIA STATULUI SECTOR 3
IBAN: RO59TREZ7035069XXX014922

PERSOANE JURIDICE

Asociatii Proprietari DDD

Conform legislației în vigoare, prestarea serviciilor de dezinsecție și deratizare este obligatorie pentru toți agenții economici. Pentru mai multe detalii consultați secțiunea Legislație.

Prețul serviciilor prestate de Compania DDD® variază în funcție de specificul și nevoile punctuale și recurente ale fiecărui spațiu. Pentru o ofertă personalizată vă rugam să ne contactați.

Odată ce ne-ați ales ca partener pentru prestarea serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, venim în sprijinul persoanelor juridice cu:

  • planuri de tratament personalizate;
  • rapoarte și trenduri în funcție de specificul activității dumneavoastră sau în funcție de tipul de dăunător ce se constată a fi prezent în locație. Astfel, pe toată perioada contractuală, problema cu dăunătorii rămâne în grija noastră, a echipei DDD.

Bine de știut:

  • TARIFELE INCLUD: consultanță de specialitate, deplasare, manoperă, substanțele și materialele folosite;
  • în cazul infestării cu mai multe tipuri de dăunători NU SE CUMULEAZĂ TARIFELE, se va lua în calcul tariful cel mai mare pentru un singur dăunător semnalat (vizat);
  • se oferă un DISCOUNT DE 10% atunci când se vor executa servicii de dezinsecție atât la interior cât și la exterior, din suma tarifelor aferente;
  • oferim GARANȚIE pentru toate tipurile de servicii prestate;
  • toate substanțele folosite de Compania DDD® SUNT AVIZATE de Ministerul Sănătății din România și de European Chemicals Agency E.C.H.A. Depunem tot efortul pentru protejarea ecosferei prin folosirea substanțelor ce conțin solvenți în mod responsabil și eficient și prin incinerarea corespunzătoare a tuturor recipientelor folosite în procedurile d.d.d.

PERSOANE FIZICE ȘI
ASOCIAȚII DE PROPRIETARI

Institutii Publice DDD

Locuința fiecăruia dintre noi este mai mult decât un spațiu delimitat. Este locul în care ne simțim în deplină siguranță. Când dăunătorii apar, indiferent de natura lor, confortul și intimitatea casei noastre sunt profund afectate. Compania DDD® vă poate ajuta să vă recâștigați locuința, igienizând-o în mod corespunzător. Prețul serviciilor prestate variază în funcție de specificul și nevoile punctuale și recurente ale fiecărui spațiu. Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați. Suntem aici să vă ajutăm.