Compania DDD – Firma DDD prestari servicii DDD

gandacii de bucatarie 1

Musca de casă – Musca domestica

Musca mica

Musca de casă – Musca domestica

Muștele sunt unele dintre cele mai răspândite insecte de pe planetă, care de sute de ani își duc viața în mediile favorabile pe care omul le creează. Acestea fac parte din ordinul Diptera, termen care provine din limba greacă și care s-a format prin alăturarea termenilor „di”, care înseamnă două și „pteron”, care se traduce prin aripă. Majoritatea insectelor care fac parte din acest ordin au doar o pereche de aripi pe toraxul median și o pereche de elitre. Până în acest moment, s-a constatat că din clasa Diptera fac parte aproximativ 240.000 de specii de dăunătoare, din care au fost studiate doar 120.000. Ordinul de insecte este cunoscut în toată lumea pentru că include și muștele răpitoare și țânțarii, vietăți foarte periculoase din pricina numeroaselor boli pe care le pot transmite. De asemenea, musca de casă, cunoscută și sub denumirea științifică de musca domestica și este una dintre cele mai comune insecte din țara noastră, dar este și periculoasă pentru sănătatea omului.

Cum recunoști o muscă de casă?

O muscă de casă adultă are o lungime de 8-12 mm, însă este bine să reții că femelele sunt puțin mai mari decât masculii. Toracele muștelor este de culoare gri și are 4 linii negre longitudinale, în timp ce capul este despărțit de restul corpului printr-un gât subțire și foarte mobil. De asemenea, întregul său corp este acoperit de un strat de puf, care are scopul de a proteja musca. Insecta poate zbura cu o singură pereche de aripi bine dezvoltate, iar picioarele sale se termină cu două gheare și două pernițe lipicioase.

Cât trăiește o muscă de casă și cum se înmulțește?

În general, o muscă trăiește între 15 și 25 de zile, timp în care poate depune și câte 100 de ouă. Acestea sunt plasate în locuri care pun la dispoziție hrană, căldură și umezeală pentru că vor ecloza în decursul a 12-24 de ore. Muștele au un proces de hrănire mai complex, pentru că se alimentează prin regurgitare, dat fiind faptul că nu pot consuma hrană solidă.

De ce sunt dăunătoare muștele de casă?

Există o mulțime de motive pentru care muștele sunt periculoase, iar aspectul care stă la baza acestei idei este hrana pe care o consumă. De la animale putrezite și până la gunoaie și excremente, toate acestea sunt surse valide de alimentare, așa încât pericolul de transmitere a unor boli sau bacterii este inevitabil.

O asemenea insectă este agent patogen pentru:
– infecții intestinale;
– tuberculoză;
– boli de ochi;
– viermi;
– miasele intestinale și tisulare.

De altfel, există studii recente care au demonstrat că există un număr mare de microbi care sunt prelevați de pe organismului unei muște. Musca de casă, de exemplu, este purtătoare a peste 315 tipuri de bacterii, dintre care o bună parte pot fi transmise și omului. Cel mai probabil acestea sunt preluate în urma contactului pe care musca îl are cu fecalele sau cu materiile aflate în stare de descompunere. Cercetătorii au descoperit că majoritatea acestor microbi se transferă prin intermediul picioarelor și a aripilor și că o asemenea încărcătură bacteriană poate provoca formarea unei colonii microbiene foarte periculoase.

PENTRU cine prestam servicii de dezinsectie?

institutii

Ce atrage muștele de casă în locuința ta?

Muștele de casă sunt atrase la tine în casă de materia organică aflată în descompunere. Așadar, carnea, fecalele sau fructele putrezite sunt motivele perfecte pentru ca insectele să își croiască drum în casa ta.

Cum se poate preveni infestarea cu muște de casă?

Există, totuși câteva metode prin care poți să stai departe de muște și prin care poți preveni o posibilă infestare.

Nu le oferi căi de acces
– este recomandat să păstrezi ferestrele și ușile închise

Montează dispozitive anti-insecte (Insect Killere sau Electroinsecticide)
– acestea pot fi poziționate la ferestre, în jurul bucătăriei sau al zonelor în care depozitezi gunoiul

Acoperă alimentele
– protejează alimentele de posibilele infestări pe care le pot provoca aceste insecte

Elimină din timp resturile de hrană
– nu uita de importanța curățeniei atunci când vine vorba despre prevenirea unei infestări cu muște

Cum ajung în casă?

Muștele pot să zboare foarte repede, iar datorită dimensiunilor mici, de cele mai multe ori pot trece neobservate de pe lângă tine. Așadar, obișnuiesc să pătrundă în casa ta atunci când nu ești atent și uiți o ușă sau un geam deschis. Totodată, muștele pot avea căi de acces și prin spații mici precum:Crăpături și goluri în ferestre și uși; Găuri în guri de aerisire și țevi;

Cum poți scăpa pe cont propriu de muște

Există câteva metode prin care să poți scăpa de unul singur de muște prin intermediul unor capcane special create pentru prinderea eficientă a acestora.

Turnul adeziv
Această capcană este prevăzută cu un cârlig, care facilitează prinderea sa în poziție verticală. De cele mai multe ori, este bine ca la baza lor să se poziționeze momeli pentru atragerea insectelor, care vor rămâne blocate pe banda lipicioasă.

Capcanele pentru muște cu atractant
Capcanele de acest tip atrag și combat insectele din spațiile exterioare și interioare, fără a folosi otravă.

Cum poți scăpa definitiv de muștele de casă?

În cazul în care ai optat deja pentru variantele de mai sus, însă infestările continuă să te deranjeze înseamnă că ai nevoie de ajutorul unor profesioniști. Aceștia dispun de toate tehnicile și metodele existente, în așa fel încât să fii sigur că grupul de muște va fi complet îndepărtat din locuința ta. De altfel, o infestare cu muște poate fi o problemă atât din perspectiva sănătății, cât și din punct de vedere al stării de liniște pe care o vei avea în propria casă.
Logo compania ddd

Alege o echipă de dezinsectie profesionistă

La Compania DDD dispunem de echipamente eficiente și de soluții optime care îți vor reda confortul pe care ți-l dorești în locuință. Gândacii din casă sunt mai buni în a se ascunde decât ești tu în a-i găsi, și ouăle lor sunt protejate natural împotriva multor insecticide comerciale și sunt greu de prins cu capcane pentru gândaci. Fără echipament, materiale și cunostinte speciale, controlul dăunătorilor pentru gândaci poate fi o luptă pierdută.

Ce trebuie să faci înainte și după sosirea echipei de profesioniști?

Există câteva reguli pe care trebuie să le ai în vedere în așa fel încât să te asiguri că îi oferi echipei de dezinsectie posibilitatea de a-ți aduce cele mai bune rezultate posibile.

Pregătirea locuinței înaintea intervenției

Având în vedere că insectele au aripi și pot zbura dintr-o parte în alta fără niciun fel de impediment, este foarte important ca intervenția să se facă în toată locuința, nu doar acolo unde s-a observat instalarea unei invazii de muște. De aceea, înainte de orice, noi îți recomandăm să faci o curățenie generală în toată casă. În acest mod, echipa prezentă la fața locului va avea mai multă libertate de mișcare.

Ce faci în timpul prestării serviciului de dezinsectie?

Deși substanțele utilizate sunt sigure pentru oameni și animalele de companie, există riscul ca unii vapori inhalați să fie neplăcuți pentru cei cu o sensibilitate mai mare. Așadar, în timpul intervenției, îți sugerăm să aștepți în exteriorul casei.

Ce faci după intervenția echipei de dezinsectie?

După realizarea primei etape de tratament, îți recomandăm să aștepți câteva ore până când să cureți, pentru ca substanța să își facă efectul cât mai bine.

Ce faci între prima etapă și a două etapă de dezinsectie contra muștelor de casă?

Între cele două etape de dezinsectie, cadavrele insectelor trebuie eliminate în mod constant, pentru că acestea vor continua să apară. De asemenea, dacă dezinsecția se face la interior, acest pas este cu atât mai relevant, pentru obținerea unui rezultat favorabil.

Poze Despre noi

Cum te poate ajuta o echipă de profesioniștii?

Metodele pe care ți le punem la dispoziție la Compania DDD sunt sigure și certificate de către autorități, așa încât vei ști de la bun început că locuința ta este pe mâini bune. Tratamentul pentru fiecare locuință este atent realizat și se bazează pe informații științifice, ceea ce înseamnă că nu ai motive de îngrijorare cu privire la eficacitatea acestora. De aceea, în situațiile foarte rare, în care nu reușim să remediem infestarea, vom reveni în cel mai scurt timp pentru a efectua o nouă intervenție, fără să solicităm plăți suplimentare. În cazul aproape imposibil în care se constată că niciun tratament aplicat nu dă rezultate, îți garantăm că îți vom rambursa toate sumele plătite.

Ce metode de combatere a muștelor utilizează Compania DDD?

Elaborăm soluții personalizate, în funcție de gravitatea problemei, însă pașii principali pe care îi urmăm sunt standard:

Metoda chimică

Etapa 1

În prima parte a tratamentului specialiștii noștri se vor ocupa de eliminarea insectelor vii. Aceștia vor pulveriza sau pensula substanțe de șoc, care vor avea efect imediat. De aceea, echipa noastră se va asigura că nu va folosi nicio substanță asupra zonelor în care obișnuiești să mănânci.

Etapa 2

A doua etapă se va concentra pe eliminarea larvelor și a pupelor, care pot ieși din ouăle deja depuse în momentul în care a fost realizată prima etapă procedurală. În acest punct al intervenției se folosește nebulizarea cu o substanță de remanență.Toate substanțele pe care le utilizăm în timpul tratamentelor, au gradul de toxicitate III ceea ce înseamnă că nu sunt periculoase pentru ființele cu sânge cald precum oamenii sau animalele de companie. Totuși, este recomandat ca după finalizarea procedurii să aerisești locuința pentru câteva ore.

Ce trebuie să știi despre substanțele pe care Compania DDD le utilizează?

Dacă substanțele de șoc care sunt aplicate în prima etapă a tratamentului au un miros puternic, cele de remanență sunt inodore sau pot avea un parfum plăcut. Cu toate acestea, nu sunt periculoase pentru om sau animale.

Documente:

La finalizarea intervenției, tehnicienii noștri îți vor oferi un proces verbal prin care se atestă receptarea lucrărilor, în care se vor menționa substanțele care au fost utilizate, numărul lotului de fabricație al acestora, metodele prin care au fost aplicate, cantitatea de substanță care a fost aplicată, diluția, norma de aplicare, suprafață tratată, recomandările către beneficiar după caz și gradul de infestare detectat. De asemenea, în procesul verbal se va menționa și garanția oferită.

Toate intervențiile efectuate de echipa noastră pot fi achitate atât cash, cât și cu cardul.

Pentru fiecare tratament vei primi la final o factură fiscală și un bon emis de operatorii noștri, care vor avea asupra lor inclusiv o casă de marcat portabilă.

Nu vom presta niciun fel de serviciu DDD fără să emitem factură. Atât factura, cât și procesul verbal sunt documente oficiale care atestă prestarea și asumarea serviciilor noastre.

În cazul în care ne vei solicita, operatorii îți pot lăsa o copie a avizului de punere pe piață emis de Comisia Națională de Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății, pentru produsele utilizate în cadrul serviciilor prestate.

Așadar, dacă îți dorești să îți recapeți liniștea și starea de bine în propria locuință și mai ales dacă vrei spui „adio” infestării cu muște de casă, noi suntem soluția ideală. Compania DDD vine cu cele mai bune tratamente, perfecte atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru spațiile de business.

Cât costă să scapi de muștele de casă

Programul „FlyBusters” este perfect pentru eliminarea definitivă a muștelor de casă, iar costurile finale al tratamentelor sunt:

Tarife

Garsonieră

250 lei/etapă x 2 etape = 500 lei

Apartament 2 camere

300 lei/etapă x 2 etape = 600 de lei

Apartament 3 camere

350 lei/etapă x 2 etape = 700 de lei

Garanția de 300%

In plus, dacă incă nu te-ai convins, la noi ai și garanție a serviciilor de dezinsectie contra gândacilor de bucătărie:

GARANȚIE 100% – operatorii noștri vor prepara substanțele în fața ta astfel încât să eliminăm din start una dintre cele mai mari temeri ale clienților în general. Pentru a fi 100% mulțumit, în cazul în care nu se întâmplă acest lucru nu achiți intervenția.

GARANȚIE 200% – în funcție de dăunătorul vizat, după prima sau a doua etapă, se oferă garanție de 100% asupra rezultatelor timp de 30 de zile! Dacă nu ești pe deplin mulțumit, repetăm intervenția timp de 30 de zile, până vei fi 100% mulțumit.

GARANȚIE 300% – Dacă totuși după 30 de zile, încă nu ești pe deplin mulțumit, iți restituim integral contravaloarea intervenției, astfel încât să te poți adresa oricărui alt prestator ales de tine, pentru a fi 100% mulțumit! Pur și simplu! Nu-i așa?

Scroll to Top
Call Now Button