Compania DDD – Firma DDD prestari servicii DDD

gandacii de bucatarie 1

Păsări - Passer

pasari mica
dove hires

Păsări - Passer

Păsările fac parte din clasa Aves și sunt un grup de vertebrate caracterizat prin penaj deosebit, și prin capacitatea de a zbura. Acestea au o rată înaltă metabolică, o inimă cu patru compartimente și un schelet puternic, dar foarte ușor, care le permite să se deplaseze prin aer cu o viteză foarte mare. Păsările sunt răspândite în toată lumea, iar în unele zone trăiesc anumite specii deosebite prin culoarea penelor sau forma corpului. Acestea au dimensiuni diverse, care pornesc de la 5,5 cm (colibriul albină) și care ajung până la 2,8 m (struțul).

S-au identificat până în acest moment în întreaga lume zece mii de specii vii, dintre care jumătate sunt cântătoare. Cu toate acestea, dincolo de penajul superb, ciripitul vesel și rolul lor în ecosistem, există anumite părăsi care sunt dăunătoare pentru sănătatea omului și pentru mediul în care acesta trăiesc. În Europa, cele mai cunoscute păsări dăunătoare sunt: porumbelul, graurul și vrabia.

De ce sunt periculoase pasările?

Asemenea rozătoarelor, păsările dăunătoare sunt la fel de deranjante, prin prisma faptului că produc foarte multă mizerie. Excrementele acestora pot distruge suprafețe precum pereții și acoperișurile caselor, spațiile publice sau clădirile, iar cuiburile pe care și le construiesc sunt, de asemenea, forme de deranjament, care îți pot afecta starea de spirit. Dincolo de aspectele ce țin de mediu, este important să ai în vedere și faptul că excrementele păsărilor sunt toxice și îți pot afecta sănătatea. Totodată, specialiștii sunt de părere că durata de viață a unui acoperiș poate scădea și la jumătate, atunci când o infestare cu păsări nu este tratată la timp.

Importanța combaterii acestora

Deși la prima vedere nu ai putea crede că păsările sunt animale foarte periculoase, acestea pot provoca neplăceri la nivel psihic, fizic și chiar sănătății. Viețuitoarele își fac cuiburi în zonele cele mai înalte ale locuinței sau în spațiile în care sunt complet ferite de prădători și de condițiile meteo, așa încât le vei identifica de cele mai multe ori sub streșini, în orificiile de ventilație sau sub panourile solare și sub jgheaburile de scurgere ale apei.

Așadar, problema unei infestări cu păsări este fundamentală și trebuie rezolvată cât mai repede, pentru a fi evitate toate posibilele neplăceri. Cele mai multe situații vor fi de natură sanitară dat fiind faptul că te vei confrunta cu contaminarea fecală a mediului, pulberizarea și dispersarea excrementelor, și prezența cuiburilor în clădiri care poate fi foarte periculoasă pentru durata de viață a acoperișurilor și poate facilita transmiterea bolilor infecțioase la oameni.

Din acest motiv, pentru a fi evitate problemele serioase de sănătate este necesară luarea unor măsuri rapide și eficiente, care să te asigure de obținerea unor rezultate bune. Altfel, păsările transportă ușor diferite boli precum salmoneloza, psittacoza sau gripa aviară.

Riscurile asociate cu păsările dăunătoare

Așa cum am menționat în rândurile de mai sus există foarte multe pericole la care te supui atunci când ignori în totalitate păsările care și-au făcut cuib în incinta casei tale, afecțiunile la nivelul sănătății și pagubele comune fiind doar câteva dintre neplăcerile pe care păsările dăunătoare le pot realiza.

Riscuri pentru sănătatea umană

Sunt purtătoare ale bolilor precum criptococoza, toxoplasmoza, salmonella;
Pot provoca intoxicații alimentare;
Excrementele de pasăre pot cauza alunecări și căderi;
Porumbeii sunt purtători ai puricilor, păduchilor și căpușelor;
Păsările pot transmite virusul West Nile.

Riscuri pentru proprietate și mediu

Păsările pot distruge grădinile și culturile;
Pot provoca infestații și pot pune clădirea în pericol de incendiu;
Vrăbiile se înmulțesc foarte repede, motiv pentru care, populația de păsări poate crește semnificativ de la începutul primăverii și până la mijlocul verii;
În zonele rurale, acestea pot contamina hrana pentru animale.

PENTRU cine prestăm

derat

Serviciile oferite de o firma autorizată

O firmă autorizată în domeniul deratizării poate veni în sprijinul tău cu o serie de soluții moderne, care să îți permită să te bucuri de desfășurarea activităților zilnice fără niciun fel de întreruperi. Noi, cei de la Compania DDD, am elaborat o variantă excelentă prin care păsările să fie capturate, în condiții de siguranță maximă, care să nu le pună nici lor viața în pericol.

Cunoștințe și experiență specializată
Echipa noastră de experți este gata să intervină cu o metoda personalizată pentru nevoile tale, în așa fel încât rezultatul final să fie cel scontat, fără că activitatea ta de zi cu zi să fie afectată.

Tehnici moderne și sigure

Pentru capturarea și îndepărtarea păsărilor, echipa noastră de tehnicieni va utiliza capcane mecanice de tip plasă. Acestea măsoară aproximativ 8 m x 2,4 m și au patru buzunare. Plasa este prevăzută cu o margine de coardă filetată, în jurul perimetrului și cu câte o buclă la fiecare colț. De asemenea, aceasta are trei corzi orizontale, care sunt folosite pentru a forma buzunare pe întreaga suprafață a plasei. Este recomandat ca plasa să fie ancorată de tavan și să nu fie perfect întinsă, ci ușor liberă, pentru ca intervenția să fie optimă.

Atunci când păsările vor zbura într-o plasă, nu o vor lovi la un unghi de 90 de grade, motiv pentru care nu există riscul ca acestea să rămână blocate în ochiurile plasei. Totuși, ele se vor lovi la un unghi cu mult mai mare și se vor rostogoli pe plasa de siguranță, până spre cele patru buzunare, unde vor rămâne blocate până ce sunt scoase și eliberate.

Monitorizare și întreținere pe termen lung
Suntem gata să efectuăm și o serie de intervenții de monitorizare, în timpul cărora vom verifica dacă plasa s-a deteriorat și dacă este cazul ca aceasta să fie înlocuită. Totodată, la începutul întocmirii contractului, vom discuta și despre procedura de eliberare a păsărilor așa încât vei putea beneficia de sprijinul nostru și pentru acest serviciu, în cazul în care nu îți dorești să te ocupi chiar tu de această parte a intervenției.

Beneficii ale colaborării cu o firmă autorizată

Există foarte multe motive pentru care să apelezi la Compania DDD atunci când te afli în pericolul unei infestări cu păsări. Dincolo de profesionalismul cu care vom lucra și de tehnicile moderne, experții noștri pot veni și cu o multitudine de soluții pe termen lung, care să îți aducă cele mai bune rezultate posibile.

Eliminarea riscurilor și a problemelor asociate cu păsările dăunătoare

Un prim beneficiu pe care îl vei avea dacă vei lucra cu noi este faptul că nu va mai trebui să te îngrijorezi cu privire la transmiterea unor boli periculoase sau a unor viruși care îți pot afecta semnificativ sănătatea. După ce vei scăpa de grupul de păsări care și-a făcut cuib în spațiul tău îți vei relua activitățile de zi cu zi și te vei bucura de o viață relaxantă, lipsită de neplăceri.

Asigurarea unui mediu curat și sănătos

De asemenea, vei putea trăi în propria curte fără să te mai ferești de excrementele toxice ale păsărilor care sunt purtătoare ale mai multor boli specifice. O deratizare bine realizată te poate asigura de faptul că nu vei mai risca să te îmbolnăvești niciodată din cauza păsărilor.

Păstrarea integrității proprietății și evitarea costurilor suplimentare

Totodată, pe lângă beneficiile clare asupra sănătate pe care le vei avea, în urma unei deratizări complete, vei avea și avantaje la nivelul proprietății, care te vor scuti de cheltuieli în plus în timp. Astfel, nu vei mai fi nevoit să repari acoperișul casei în mod constant sau reconstruiești obloane, să vopsești pereții sau să îndepărtezi excrementele.

Apelează acum la Compania DDD și scapă de păsările dăunătoare!

Este bine de reținut că pericolele la care te expui dacă ignori în totalitate un cuib de păsări dăunătoare sunt foarte mari. De la afecțiuni asupra sănătății și până la distrugeri majore la tine în curte, toate aceste aspecte îți pot strica starea de spirit în mod constant. De aceea, dacă nu vei reuși să scapi de unul singur de aceste vertebrate, îți recomandăm să apelezi cu încredere la serviciile unei firme de deratizare. Noi, cei de la Compania DDD suntem gata să îți venim în ajutor cu cele mai inovative tehnici care să îți redea curtea și care să aibă rezultate imediate.

Întrebări frecvente

De cele mai multe ori tarifele pornesc de la un preț fix, care este însă flexibil, în funcție de gradul de infestare, de suprafața ce urmează să fie tratată și de substanțele utilizate de către echipa noastră.

Compania noastră efectuează toate serviciile în baza unui contract, care îți garantează că pe tot parcursul colaborării vom interveni ori de câte ori este necesar pentru a rezolva problema și pentru a elimina complet dăunătorii. De asemenea, suntem receptivi, motiv pentru care vom răspunde solicitărilor tale în maxim 48 de ore lucrătoare și vom remedia problema cu titlu gratuit. Totodată, putem să ne mândrim cu faptul că în urma unor statistici realizate recent, am constat că firma noastră are o rată de sub 0,7% refaceri din numărul total de servicii prestate.

În cazul în care ești persoană juridică, trebuie să știi că există anumite autorități publice care îți pot solicita documente care să ateste prestarea serviciilor DDD:

– Direcția sanitară veterinară (DSV)
– Direcția de sănătate publică (SANEPID)
– Primăria
– Poliția
– Garda de mediu

Compania noastră, sub denumirea juridică de SC DDD CONSTANCE PERFECT CLEAN SRL a primit toate autorizațiile și certificările necesare pentru desfășurarea activităților de tip dezinfecție, dezinsecție și deratizare, toate acestea fiind în conformitate cu legislația în vigoare.

Scroll to Top
Call Now Button