Compania DDD – Firma DDD prestari servicii DDD

Alți dăunători

Pe lângă clasicii dăunători care ne provoacă tot felul de neplăceri și care ne pot afecta sănătatea, de multe ori unele insecte cărora nu le acordăm multă atenție sunt la fel de periculoase pentru starea noastră generală de bine. Tigrul platanului, viespea gigant, viermii albi de bucătărie, ploșnița dantelată a stejarului, cicadele, păianjenii, gărgărițele, urechelnițele, coropișnițele, omizile sau cărăbușii sunt doar câteva dintre ele, iar daunele pe care le pot provoca sunt multiple. 

placeholder

Tigrul platanului

Tigrul platanului care mai este cunoscut și sub denumirea de Corythucha ciliata este o insectă invazivă, care afectează în principal arborii de platan, originari din America de Nord. Vietatea nu este însă periculoasă pentru om doar atunci când numărul lor devine prea mare. Tigrul platanului poate produce mici înțepături la suprafața pielii, însă până în prezent nu au existat dovezi ale legăturii dintre această mușcătură și apariția unor infecții. 

placeholder

Viespea gigant

Viespea gigant unoscută și sub numele de Vespa mandarinia este una dintre cele mai periculoase viespi din lume, dat fiind veninul foarte toxic pe care îl poate produce. De altfel, înțepătura acestei insecte este mortală pentru persoanele care sunt alergice la veninul de albine sau viespi, dar și pentru persoanele care sunt înțepate de mai multe în același timp. 

placeholder

Viermii albi de bucătărie

Viermii albi de bucătărie sunt periculoși în special pentru alimente, pentru că există mereu riscul de a le contamina, motiv pentru care dacă din greșeală ajungi să consumi produsele respective, te expui riscului intoxicare. 

placeholder

Ploșnițele dantelate ale stejarului

Ploșnițele dantelate ale stejarului pot produce îmbolnăvirea frunzelor de stejar, lucru care  ulterior, poate provoca căderea lor prematură. De asemenea, la fel de afectate vor fi și ghindele copacului, pentru că acestea se vor usca și nu vor mai putea contribui nici la înmulțire, nici ca hrană pentru faună.

placeholder

Cicadele

Cicadele sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai zgomotoase insecte din lume, pentru că un grup de masculi poate produce un sunet echivalent cu zgomotul creat de elicea unui elicopter. Astfel, acestea nu sunt de dorit prin preajma casei tale, în special dacă ții la odihna de care te bucuri. Totuși, cicadele nu sunt periculoase pentru sănătatea oamenilor,  pentru că nu înțeapă, nu mușcă și nici nu atacă oamenii. 

placeholder

Păianjenii

Păianjenii sunt insecte foarte răspândite, care nu doar că își construiesc case în cele mai nepotrivite spații din locuința ta, dar dacă se vor simți atacați, poți să fii sigur că te vor mușca. Majoritatea mușcăturilor de păianjen pot provoca eritem dureros și inflamație tegumentară, însoțită de prurit,  însă există și câteva specii de insecte care pot produce venin și care  pot determina manifestări foarte agresive. 

placeholder

Gărgărițele

Gărgărițele sunt cunoscute și sub numele de buburuze și pe cât de colorate și frumoase sunt, pe atât de toxice și periculoase sunt pentru plantele pe care le populează. Așadar, studii recente au demonstrat că cele mai colorate specii de gărgărițe, care ies mai mult în evidență comparativ cu vegetația habitatului natural, au un grad de toxicitate mai mare. 

placeholder

Urechelnițele

Urechelnițele sunt foarte cunoscute datorită zvonului conform cărora acestea se strecoară în urechea umană și sparge timpanul. Totuși, această informație este falsă, având în vedere faptul că urechelnițele sunt inofensive pentru om. În acest moment există peste 20 de specii de astfel de insecte, caracterizate prin cleștii de pe partea inferioară a abdomenului cu care te pot pișca. 

placeholder

Coropișnițele

Coropișnițele pot provoca multe daune la nivelul culturilor agronomice. Acestea atacă rădăcinile în momentul în care se înmulțesc și pot compromite o întreagă grădină. Insectele își sapă galerii în pământ pentru a putea ajunge la plante și se mișcă foarte repede datorită numărului mare de picioare de care dispun. 

placeholder

Omizile

Omizile sunt în principal dăunătoare ale plantelor sau a pomilor fructiferi, iar consecințele atacurilor pot fi resimțite foarte mult timp. 

placeholder

Cărăbușii

Cărăbușii sunt o specie polifagă de insecte, care atacă în special copacii. Adulții se concentrează asupra frunzelor și florilor, în timp ce larvele atacă rădăcinile plantelor. În urma unor atacuri puternice, frunzele sunt distruse, iar recolta este compromisă.   

PENTRU cine prestam servicii de dezinsectie?

institutii

Importanța combaterii dăunătorilor

Deși la prima vedere aceste insecte par a fi comune și pot trăi în jurul nostru fără să ne afecteze viața de zi cu zi, o infestare cu oricare dintre acești dăunători poate aduce cu sine o mulțime de neplăceri. De la iritații puternice și până la daune serioase asupra sănătății, toate acestea pot fi evitate dacă vei interveni la timp. Există în acest moment diferite soluții prin care poți scăpa de toate aceste dăunătoare, de la substanțe pe care le poți folosi de unul singur și până la servicii de dezinsecție. 

De ce avem nevoie de serviciile oferite de o firmă autorizată

De cele mai multe ori, invaziile acestor insecte sunt greu de tratat de neprofesioniști, așa că cel mai bine este să îți îndrepți atenția către echipa noastră pentru a fi sigur că ai parte de cele mai bune rezultate. Specialiștii noștri îți propun tehnici și metode eficiente de tratament, care sunt gândite în așa fel încât să te scape în cel mai scurt timp de probleme. 

Cunoștințe și experiență specializată

Dacă vei decide să apelezi la echipa noastră de experți în acest domeniu vei avea parte de oameni cu experiență și cu suficiente cunoștințe acumulate de-a lungul timpului, care să se poată adapta cu ușurință în funcție de situația pe care o sesizează la fața locului. 

Tehnici moderne și sigure

De asemenea, investim timp și efort în așa fel încât să fim la curent cu cele mai noi și mai sigure tehnici și metode de tratament de pe piață. În acest mod, la Compania DDD menținem strâns legătura dintre soluțiile pe care le oferim și noutățile din domeniu, în așa fel încât să ne asigurăm că venim către tine cu cele mai bune opțiuni posibile. 

Abordare profesională și personalizată

Anii de cunoștințe și tehnologiile moderne ne permit să fim mereu la curent cu cele mai noi și mai specializate soluții pe care ți le-ar putea pune la dispoziție o companie DDD. De asemenea, tehnicienii noștri vor putea să personalizeze orice fel de servicii în funcție de nevoile pe care le vei avea. Este foarte important să găsești oameni care să se poată ocupa de infestare într-un mod cât mai personalizat. 

Serviciile oferite de o firmă autorizată

Evaluare gratuită și soluții personalizate

În primă fază, pentru că ne dorim să oferim opțiuni cât mai aplicate și mai bune pentru casa ta, vom efectua o evaluare a stadiului de infestare pentru a determina următorul pas al procedurii. Vom face tot ceea ce ține de noi pentru a personaliza tratamentul cât mai eficient. 

Implementare tehnicilor eficiente și sigure

În cazul în care ne confruntăm cu o situație de infestare clasică, procedura de tratament este general valabilă. Se va interveni cu substanțe insecticide la un interval de două sau trei săptămâni. Substanțele sunt sigure pentru oameni și pentru animale de companie, așa că poți să te relaxezi știind că nu vei păți absolut nimic în urma aplicării acestora.   

Monitorizare și întreținere pe termen lung

Ulterior, rezultatele vor trebui menținute sub observare, iar în timpul anotimpului cald, noi recomandăm intervenții regulate sau tratamente ori de câte ori apare o situație de infestare. 

Apelați cu încredere la o firmă specializată pentru rezultate excelente!

Fie că este vorba despre grădină, curte sau un spațiu din jurul casei tale, atunci când depistezi și cel mai mic semn al unei infestări îți recomandăm să apelezi la o companie specializată. De multe ori, deși par inofensive, aceste insecte îți pot cauza o mulțime de neplăceri atât din punct de vedere material, cât și al sănătății și stării generale de bine. Evită pișcăturile, iritațiile, infecțiile și distrugerile cu ajutorul nostru! 
 
La Compania DDD îți propunem servicii profesioniste, soluții eficiente și oameni specializați, care sunt gata să îți aducă cele mai bune rezultate posibile, așa că nu mai ezita să ne contactezi! 

Scroll to Top
Call Now Button