Tehnologie - responsabilitate- actiune
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


Context


În 20 aprilie 2018, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, emite un document informativ despre situaţia rujeolei şi scarlatinei în România, în perioada ianuarie-aprilie 2018.

12368 de cazuri confirmate de rujeolă, dintre care 49 de decese.

Din graficele de repartiţie pe grupe de vârstă şi status vaccinal, rezultă o recurenţă a rujeolei de peste 8800 de cazuri (aproape 75%) în intervalul de vârstă 0-9 ani.

Cele mai afectate judeţe sunt Iaşi, Buzău, Vrancea, Brăila, Bucureşti şi Neamţ.

Situaţia anului 2018 o replică pe cea a lui 2017, când, statisticile emise de aceeaşi autoritate au indicat aproape 2700 de cazuri de la începutul anului 2017 şi până la finalul primei săptămâni a lunii februarie 2017.


Sursă


Ecosistemul instituţional al unei boli transmisibile


Pentru o companie precum Compania D.D.D., care nu doar că livrează servicii de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare dar care manifestă un interes sporit în implementarea unor soluţii integrate în ţesătura socială, cu ţintă în ridicarea standardului de viaţă, atitudinea pro-activă şi identificarea celor mai potrivite concepte D.D.D., a devenit o prioritate. O situaţie similară - am putea spune personală - ne-a făcut să pornim pe acest drum.


Povestea o găsiţi aici


Aşadar, atunci când stakeholderii noştri dau un semnal de alarmă, simţim că e de responsabilitatea noastră să tragem, la rândul nostru, un semnal de alarmă.

Pentru că soluţii rapide, customizabile şi europene există.


Nu pentru a preveni bolile transmisibile în colectivitate (pentru că e imposibil să previi rujeola ca furnizor de servicii DDD. Prevenţia pică în incidenţa părinţilor şi implică vaccinarea.) ci pentru a aplica soluţii performante care pot reduce riscul recurenţei şi pot ajuta la un management mult mai favorabil colectivităţii (scăderea numărului de cazuri prin izolarea bolnavilor şi dezinfecţie în locaţie, de exemplu.) există.


• Şcolile, câmpul de bătălie

Atunci când vine vorba de bolile contagioase, pe culoarul de vârstă 0-9 ani, cele care duc bătălia cea mai grea sunt şi vor fi şcolile şi grădiniţele. Acolo, de obicei sunt focarele şi sarcina destul de dificilă a managementului şcolar - fie local, fie judeţean, fie central - este să găsească rapid soluţii eficiente.


• D.S.P., gardianul care atenţionează

Direcţiile de Sănătate Publică joacă şi ele un rol important, constatând amploarea şi posibilele implicaţii în cazul identificării unui focar. În aceeaşi măsură, pe baza recomandărilor DSP se şcolile pot acţiona mult mai eficient într-o situaţie de criză.


• Furnizorii de servicii, gardianul care acţionează la firul ierbii

Desigur, implicaţi direct suntem şi noi, furnizorii de servicii D.D.D. iar, din punctul nostru de vedere, pe lângă responsabilitatea lucrului bine-făcut mai avem un rol: de a aduce în atenţia părţilor implicate toate soluţiile posibile disponibile.


Ce e de făcut dacă te confrunţi cu o epidemie de rujeolă?


În primul rând, dacă vorbim de cazuri individuale, e de punctat aspectul necesităţii vaccinării. Există o schemă de vaccinare naţională, pe care o puteţi consulta aici


Dincolo de acesta, ca intervenţii, pentru a minimiza amplitudinea unui caz de rujeolă, este indicată dezinfecţia. Din păcate, dezinfecţia nu se face preventiv dar există metode şi soluţii performante care permit, de exemplu, resetarea întregului istoric V.B.S.F. virucid, bactericid, sporicid si fungicid acumulat în decursul timpului, în spaţiul tratat.


Compania D.D.D. are o schemă de servicii BIO pentru dezinfecţie şi recomandă, în acest caz, sistemul automat de micronebulizare biodegradabilă Nocospray Nocolyse. Despre acesta noi am mai scris, găsiţi detalii şi aici


Tehnologia de ultima oră ne face viaţa mai bună

Pe urmele U.E. şi în dezinfecţia din România


Comercializat şi avizat în toate ţările Uniunii Europene şi în peste 40 de alte ţări din întreagă lume printre care SUA, Canada, Japonia, Australia, Mexic, Brazilia, Africa de Sud.

Produsul NOCOLYSE, unul dintre cele mai testate produse la nivel mondial dedicat microaeroflorei (utilizat în peste 60 ţări - testări la fiecare 2-3 ani din 2003 - 2018, conform tuturor normelor internaţionale EN, AFNOR, US EPA)


În România, conceptul este folosit de 10 ani de zile în peste 200 de spitale şi centre private de sănătate, industia farmaceutică, dental, chirurgie plastică, industria alimentară, centre de recuperare medicală şi sport, şcoli, grădiniţe, săli de conferinţe et co.


De ce Nocolyse e poate cea mai bună soluţie de dezinfecţie în spaţii de interes public şi colective?


Pentru că este biodegradabil, rapid, nu lasă reziduri, nu pătează, nu oxidează, NU ESTE TOXIC, este pe bază de ceaţă uscată (dezinfecţia clasică e pe baza de nebulizare umedă, de aici probleme de folosire imediată a spaţiului, degradare a utilităţilor etc), nu produce alergii şi nu este coroziv.


Sperăm ca prin aceast articol informativ să vă fi ajutat şi minimizat o parte din grija pe care orice părinte sau manager de şcoală o poate avea în momentul în care este pus faţă în faţă cu o epidemie.


Cu gânduri de bine,

Compania D.D.D.

Luăm grija prin grijă.PS: Vă lăsăm, mai jos, detaliile care fac diferenţa în eficacitate.

Nocolyse - acţionează pe spectru complet făcând dezinfecţie înalta conform EN 14885


• Activitate bactericidaîn conformitate cu standardul EN 13697(Staphylococcus aureus, Pseudomonas Aeruginosa, Enterococus hirae, Escherichia coli), EN 13727 (S Aureus P Aeruginosa, E Hirae), NF EN 1040 - timp de acţiune 60 minute.


• Activitate fungicida în conformitate cu standardul EN 13624, EN 13697 (Candida Albicans, Aspergillus brasiliensis), NF EN 1275 (Candida albicans şi Aspergilius Ninger) - timp de acţiune 60 minute.


• Activitate levuricida în conformitate cu standardul EN 13624 ( Candida albicans - 60 minute ), EN 1369 ( Candida albicans - 15 min).


• Activitate micobactericida în conformitate cu EN 14348 asupra M. Avium, M. Terrae şi tuberculocida M .Terrae - timp de acţiune 60 min.


• Activitate virucida în conformitate cu standardul NF T 72180, EN 14476 ( Poliovirus, Adenovirus şi Norovirus) - timp de acţiune 60 minute.


• Activitate sporicida în conformitate cu EN 13704 (Bacillus cereus, Clostridium sporogenes, Bacillus subtilis), NF T 72281 - timp de acţiune 60 minute.

 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice