Plantele care țin departe păianjenii
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


Folosirea plantelor ca modalitate de a controla sau a ţine departe dăunătorii nu este o idee cu totul nouă, deşi majoritatea oamenilor folosesc această tehnică pentru a scăpa de insecte precum ţânţarii şi multe altele. În mod similar, puteţi utiliza şi plante pentru a păstra păianjenii departe de casa voastră. Iată câteva plante care ţin păianjenii la distanţă:


Mentă

Mirosul inconfundabil de mentă este un puternic insecticid şi poate fi foarte eficient pentru a împiedica păianjenii să îşi facă o casă în domiciliul vostru. Există o mulţime de soiuri de mentă care funcţionează bine pentru a respinge insectele, de aceea este considerată cea mai puternică alegere.

Menta creşte cu succes într-un amestec de sol bine drenat şi se integrează cu uşurinţă în grădină. Puteţi să o plantaţi la o fereastră însorită, dar fiţi pregătiţi să o repoziţionaţi atunci când planta creşte sau să încercaţi să o tăiaţi pentru a preveni supraaglomerarea recipientului.

Busuiocul

În plus faţă de a fi un ingredient fantastic pentru gătit, busuiocul va respinge, de asemenea, păianjeni şi alte tipuri de insecte, precum furnicile, muştele şi ţânţarii. Plantaţi busuiocul în zonele exterioare şi în casă. Puteţi utiliza, de asemenea, busuioc proaspăt pentru a face un spray de insecte. Asiguraţi-vă că nu pulverizaţi spray-ul aproape de ochi, gură şi nas.

Lavandă

Lavanda prezintă o aromă plăcută, care vă va împrospăta casa, păstrând în acelaşi timp departe şi aceşti dăunători. Plantaţi lavanda în zonele însorite ale grădinii sau în apropierea uşilor pentru a menţine insectele departe. Puteţi, de asemenea, să creşteţi lavanda în interiorul casei, în recipiente cu găuri de scurgere. Uleiul extras din flori de lavandă poate fi un excelent insecticid care este sigur să fie aplicat pe piele ori de câte ori mergeţi în patio sau grădină.

Crizantema

Crizantemele conţin un ingredient important - piretrin, care este un insecticid eficient. Piretrinul este fabricat din flori uscate de crizanteme şi cel mai frecvent utilizat în insecticidele pentru casă şi grădină. Ca atare, crizantemele pot respinge majoritatea tipurilor de insecte şi dăunători, de la căpuşe şi până la păianjeni, argintari şi acarieni de păianjen, printre altele.

Citronella

Citronella este un ingredient bine cunoscut în soluţiile repelente împotriva ţânţarilor. Mirosul caracteristic de lămâie îndepărtează o gamă largă de insecte, făcând o treabă excelentă împotriva lor şi eliminând posibila hrană pentru păianjeni.

Cultivarea plantei de Citronella este potrivită în zonele tropicale, aşa că o puteţi planta în interior sau în locuri unde există temperaturi calde şi o mulţime de soare. Puteţi să o plasaţi la intrare. pentru a împiedica insectele să intre în casă sau în zona grădinii.

Rozmarinul

Rozmarinul este la fel de bun pentru gătit ca şi pe post de insecticid. Parfumul unic al plantei elimină o mulţime de insecte, inclusiv păianjeni. Se poate planta în recipiente pentru că se dezvoltă în condiţii meteo uscate şi calde. Pe balcon sau în diferite locuri din jurul grădinii tale, şi rozmarinul va ţine dăunătorii departe.

Reţineţi că cel mai bun mod de a vă proteja de dăunători şi insecte este să-i împiedicaţi să intre în locuinţă în primul rând. Creşterea acestor plante care ţin păianjenii departe, fie în interior sau în aer liber ar trebui să vă fie de folos pentru a vă putea petrece timpul liber cu mai puţine bătăi de cap.

În cel mai rău caz, în care infestarea cu păianjeni nu poate fi controlată, iar remediile naturale nu funcţionează, apelaţi la Compania DDD. Soluţiile noastre eficiente de dezinsecţie vă vor scăpa de insectele supărătoare cât aţi clipi. 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice