Ce dăunători din casă îţi afectează grav sănătatea?
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


Ai observat că nasul și ochii celui mic curg? Te confrunţi cu dificultăţi de respiraţie ori astm? Vizitele la medic au devenit mai frecvente - totuși, nici o cură nu pare să fie de ajutor?

Dacă copilul tău este în mod constant bolnav, a dezvoltat astm sau simptomele de astm s-au agravat, ia în considerare legătura dintre dăunătorii din casă și astm.

Unele dintre cele mai frecvent întâlnite insecte și rozătoare din gospodărie sunt cunoscute că agravează alergia și simptomele de astm și chiar provoacă dezvoltarea acestuia din urmă. Iată care sunt cei mai răi dăunători atunci când vine vorba de efectele generale pe care le au asupra sănătății.


Gândacii de bucătărie

De parcă nu ar fi deja neplăcuţi şi dizgraţioşi, gândacii de bucătărie sunt cei mai comuni și mai dăunători atunci când vine vorba de efectele negative asupra sistemului respirator al copilului. Sunt cunoscuți chiar că provoacă apariția astmului, mai ales dacă unul dintre părinţi a manifestat episoade de astm sau simptome de alergie. Un motiv în plus să ai grijă în privinţa igienei căminului tău şi să nu laşi la îndemâna gândacilor de bucătărie resturi alimentare.


Șoareci și șobolani

Efectul pe care aceste rozătoare îl au asupra sănătăţii tale se bazează pur și simplu pe alergia la ele. Este foarte puțin probabil ca tu sau copilul tău să fi făcut un test pentru a identifica alergia sau severitatea ei la şoareci și șobolani, dar ai putea lua în considerare acest aspect. Dacă observi că atacurile de astm ale copilului tău sunt mult mai grave la domiciliu, atunci este probabil rezultatul unei alergii la rozătoare. Fiinţe agile, inteligente şi care se fac responsabile de boli grave, rozătoarele pot fi combătute şi exterminate doar cu ajutor profesionist.


Acarienii

Nu ar trebui să reprezinte o surpriză faptul că praful agravează astmul și simptomele alergiei. Ceea ce mulți oameni uită este că oriunde este praful, la fel sunt și acarienii. Aceşti dăunători microscopici se hrănesc cu praf și piele moartă. Mulți oameni sunt alergici la corpul și învelişul acarienilor, ceea ce îi face unul dintre cei mai comuni contribuitori la simptomele alergiei pe tot parcursul anului.


Cum scapi de alergii şi îţi diminuezi episoadele de astm?

Simplu. Alege să previi şi apelează la serviciile Companiei DDD, care nu doar te scapă de dăunătorii neplăcuţi, dar îţi pot păzi căminul de apariţia lor.


 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice