Daunatorul de temut al verii
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


In sfarsit vreme calda, cu raze de soare pe alocuri, deci timp numai bun de plimbari, concedii si iesiri in natura. Ce ne facem insa cu daunatorii, care par sa “infloreasca” mai mult ca oricand si chiar sa isi gaseasca adapost in casele noastre?!


Simplu! Ne informam si incercam sa prevenim pe cat posibil invaziile. Stiati, de exemplu, ca vara s-au raportat cele mai multe cazuri de plosnite de pat? Ingrijorator este faptul ca 85% dintre solicitarile facute firmelor specializate DDD au fost realizate pentru alt tip de problema, care s-a dovedit insa a fi una legata de plosnite.


Cum recunosti plosnitele de pat?

In ciuda faptului ca exista o reala problema cu acesti daunatori, oamenii nu cunosc atat de bine semnele unei astfel de invazii. Iata ce spun profesionistii:

Aproximativ 97% din companiile specializate DDD au derulat actiuni de combatere a plosnitelor de pat.

Plosnita de pat poate fi confundata cu usurinta cu alte insecte, de vreme ce mai bine de 85% dintre firme au fost chemate pentru a extermina alt tip de daunator (purici sau gandaci).

Mai mult de jumatate dintre profesionistii DDD au remarcat ca primesc cele mai multe plangeri legate de plosnitele de pat in timpul verii, deoarece cresterea gradului de calatorii in aceasta perioada a anului poate contribui la raspandirea insectelor din destinatii de vacanta catre case sau camine studentesti, de vreme ce si elevii si studentii sunt in vacanta.

Primele trei locuri in care profesionistii DDDi intalnesc daunatorii sunt casele cu o singura familie (91%), apartamente (89%) si hoteluri / moteluri (68%).

Muscaturile sunt cel mai frecvent raportat semn de invazie (92%) si mai mult de jumatate din oameni ajung la aplicarea unui tratament dupa ce au descoperit muscaturile si leziunile pe corpul lor. Desi unii oameni dezvolta imediat o reactie cutanata la muscaturi, altii pot manifesta abia dupa doua-trei zile simptome evidente sau orice simptome, ceea ce inseamna ca ar putea sa nu stie de o problema cu plosnitele de pat pana cand o infestare serioasa nu prinde radacini.

Desi le regasim in mod obisnuit in canapele si rame de pat, plosnitele pot fi gasite si in unele dintre cele mai neasteptate locuri, inclusiv animale de plus, scaune cu rotile, avioane, autobuze scolare, portmonee si chiar lampi de pe noptiera.


Ce este de facut pentru a combate plosnitele de pat?

Cand calatoriti, luati cu voi lanterna mica si examinati cu atentie intreaga incapere inainte de a despacheta bagajul, inclusiv in spatele tabliei patului, la lumini, in dulapuri, pe canapele si scaune.

Trageti cearsafurile si inspectati cusaturile saltelei si marginile patului, in special la colturi pentru semne care sa indice prezenta plosnitelor.

Evitati plasarea bagajelor pe suprafetele tapitate sau in suporturile pentru bagaje, unde se pot ascunde insectele.

Cand reveniti acasa dintr-o calatorie, aspirati bagajul complet inainte de a-l depozita. Luati in considerare utilizarea unui fier de calcat manual, care poate ucide orice plosnita si ouale acesteia, care ar fi putut calatori cu voi. Spalati si uscati toate hainele - chiar si cele care nu au fost purtate - la program fierbinte.


Majoritatea profesionistilor DDD sunt de acord ca acest daunator este cel mai dificil de controlat. Daca se suspecteaza o infestare, va recomandam contactarea unui profesionist autorizat impotriva daunatorilor, deoarece plosnitele patului nu pot fi tratate eficient prin masuri proprii.


Cum ne puteti da o mana de ajutor?

Atunci cand apelati la o companie DDD calificata, urmati acesti pasi simpli pentru a face munca profesionistilor mai eficienta:

Curatati zonele, indepartati lucrurile inutile, organizati si aspirati casa.

Urmati instructiunile si recomandarile date de catre profesionisti si pregatiti-le corect

Daca este posibil, raportati problemele din timp, la primul semn de suspiciune.


Contati pe noi,

Compania DDD.


 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice