Cum sa previi muscatura de tantar. 7 lucruri care ii atrag
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


In afara de faptul ca vara este singurul anotimp in care tantarii au in mod obisnuit frau liber, exista multi alti factori care ii pot atrage. Unii dintre acesti factori pot fi tinuti sub control de catre oricine, altii, nu atat de mult.


Pentru a va veni in ajutor, iata 7 lucruri care atrag tantarii, astfel incat sa evitati muscaturile atat de neplacute de la fiecare plimbare in parc.


1. Purtarea hainelor inchise la culoare

V-ati intrebat vreodata de ce tantarii sunt mai activi noaptea? Un motiv important este ca acestea sunt creaturi nocturne, de aceea toate simturile lor sunt mai eficiente atunci cand lumina se stinge. Purtarea de haine inchise la culoare va poate face sa serviti ca un loc de adapost pentru tantarii, fiind un loc sigur de ascuns pentru aceste insecte.


2. Transpiratia

Tantarii nu iubesc doar locurile intunecate, dar si pe cele umede. De fapt, ei iubesc atat de mult spatiile umede, incat le folosesc ca terenuri de reproducere. Deci, daca tocmai ati terminat sa lucrati si sunteti inca transpirati, va puteti transforma intr-o tinta sigura a tantarilor, ale caror simturi sunt indreptate catre umiditate.


3. Consumul de alcool

Aparent consumul de alcool nu te face sa te simti diferit, de asemenea, te transforma intr-un “bec stralucitor in intuneric" pentru tantarii. Unii experti cred ca unul dintre efectele consumului de alcool este acela ca afecteaza chimia sangelui, astfel incat pielea dumneavoastra transmite semnale catre tantari.

Deci ar putea fi lumina afara si poti purta haine deschise la culoare, dar un tantar care reuseste sa indure lumina soarelui te va putea gasi din cauza alcoolului din sangele tau.


4. Caldura corpului

Unul dintre motivele pentru care tantarii se dezvolta in timpul verii este ca iubesc temperaturile ridicate. Deci, daca sunteti intotdeauna cald, ati putea servi drept un far pentru tantari. In afara dusurilor reci, nu prea puteti face multe in aceasta privinta.


5. Grupa de sange

Se pare ca tantarii au mai multe sanse de a actiona asupra celor cu grupa de sange de tip O. Motivul pentru aceasta ramane in mare parte necunoscut, deci daca sunteti un donator universal, nu va fie teama sa aplicati mai multa protectie impotriva tantarilor.


6. Femeile insarcinate

Tantarii pot distinge cu usurinta intre fiinte comestibile si necomestibile, prin detectarea cantitatii de dioxid de carbon pe care le expira. Avand un fat la purtator, femeile gravide produc mai mult dioxid de carbon decat fiinta umana obisnuita, prin urmare, tantarii sunt mai atrasi de ele. Si, aparent, tantarii pot detecta sursa de dioxid de carbon de la 75 de metri distanta.


7. Niveluri ridicate de sare si potasiu

In afara de expunerea la boli mortale, nivelurile ridicate de sare si potasiu din sange atrag atentia si asupra tantarilor. Deci, incercati sa va hraniti cu alimente bogate in aceste minerale cu moderatie. Mai ales in timpul verii.


Indiferent de cat de suparatoare sunt aceste insecte, este posibil sa fi facut lucruri fara voia voastra care sa atraga tantarii la voi. Deci, pentru a combate “vampirii” din timpul verii, luati-va masurile de preventie.


Contati pe noi,

Compania DDD.


 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice