Cum previi dăunătorii din bucătărie
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele


Bucătăria reprezintă locul preferat al dăunătorilor pentru că aici găsesc atât adăpost cât și hrană, mai ales în perioada sezonului rece. Dacă nici tu nu îți dorești să împarți spațiul locuinței cu musafiri nepoftiți, iată câteva sfaturi pentru a-ți păstra bucătăria fără dăunători.


Spală vasele după masă

Mâncarea rămasă poate atrage tot felul de insecte în căutare de o gustare la miezul nopții. Asigură-te că măcar clătești vasele imediat după utilizare și păstrează-le în mașina de spălat vase sau în chiuvetă până când le speli. De asemenea, ai grijă să nu lași firimituri sau resturi de mâncare la dispoziția dăunătorilor.


Depozitează hrana la rece

Se poate întâmpla ca după ce ai servit masa să îți rămână mâncare. Nu o lăsa pe blatul de la bucătărie, ci ai grijă ca aceasta să ajungă în frigider. Rozătoarele sunt experte în mestecat plastic, hârtie și carton, dar le va fi mai dificil să ajungă tocmai în frigider.


Du gunoiul

Un coș de gunoi plin este practic un bufet uriaș pentru dăunători. Nu ar trebui să lași gunoiul nedus, în bucătărie, mai mult de o zi. Ai grijă să îl arunci cât mai curând posibil pentru a ține dăunătorii la distanță.


Apelează la Compania DDD

Sfaturile enumerate mai sus sunt modalități de prevenire a dăunătorilor, dar ce se întâmplă dacă te confrunți deja cu problema gândacilor de bucătărie, furnicilor sau rozătoarelor?


Contează pe specialiștii noștri și te asigurăm că îți vei recăpăta liniștea casei. În plus, oferim opțiuni de combatere a dăunătorilor organice, care nu conțin substanțe chimice, deci nu este nevoie să îți faci griji în privința sănătății tale, a copiilor sau animalelor de companie din familie.

Evită musfirii nepoftiți ținând cont de sfaturile de mai sus sau scapă de ei cu ajutorul profesioniștilor noștri de combatere a dăunătorilor. Ai o problemă cu dăunătorii care aveți nevoie rezolvată acum? Programează un serviciu cu noi astăzi! 

 
 
 


 

 

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice