Bio Dezinsectie
 

 

Ai nevoie de dezinsectie rapida si vrei sa folosesti spatiul la cateva ore dupa?
AquaPy®, knock-down bio spectaculos este raspunsul!
Formulat pe baza unei tehnologii revolutionare antievaporare - FFASTTM - AquaPy® nu miroase, nu pateaza, nu lasa urme si e biodegradabil.


Suntem prima companie de prevenţie şi servicii supra-specializate D.D.D. Obligativitatea serviciilor DDD ne-a facut de fiecare data sa ne gandim cum putem lucra in beneficiul dvs. si cum putem imbunatati oferta noastra cu cele mai noi si mai elegante solutii.


Pe langa dezinfectia uscata cu Noco Lyse, va punem la dispozitie si dezinsectia BIO, AquaPy®, solutie de dezinsectie pentru a carei productie compania Bayer are nevoie de o singura floare - crizantema.


De ce sa alegi Aqua Py®?

aplicat rezidual in spatii sensibile, asigura acestora o folosinta imediata, in doar cateva ore de la aplicare (dupa ventilarea puternica);

are un efect de knock-down spectaculos, este biodegradabil, nu miroase, nu pateaza si nu lasa urme;

insecticid lichid pe baza de piretrine naturale pure, sinergizate cu piperonil butoxide;

formulat pe baza unei tehnologii revolutionare antievaporare - FFASTTM;

nu contine solvent si este indicabil a se folosi numai in dilutie exclusiva cu apa.


Ce are in componenta?

Dezvoltata de Bayer Environmental Science, care are drept deviza salvarea de vieti la scara uriasa si realizarea unui spatiu sanatos pentru o viata lunga si sanatoasa, AquaPy® este formulat, integrat, pe baza de piretrine naturale - extract de plante provenit din polenul crizantemei africane (Pyrethrum cinerariaefolium ) care actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor, distrugandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea.


Caracteristicile insecticidul AquaPy:

Formulat avand apa ca suport, dar si ca diluat in prepararea substantei de lucru, benefiicind de tehnologia patent Bayer anti-evapoare FFAST, AquaPy este insecticidul ideal pentru tratamentul de scurta durata al incintelor sensibile pentru ca:

are in compozitie cantitati minime de uleiuri minerale si compusi organici volatili, favorizand o biodegrabilitate accelerata, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil;

manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, muste si tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, daunatori de depozite, urechelnite, furnici si viespi;

este o substanta insecticida exclusiva prin extractele naturale folosite in compozitia sa, cu precadere, nediluat, folosindu-se cu dispozitive performante ULV de tipul high performence fogging;

este indicat a se aplica, cu precadere in incinte sensibile, care trebuie sa fie folosite imediat dupa dezinsectie, din industria alimentara, industria farmaceutica, hoteluri, restaurante, locuinte, spatii comerciale, cladiri de birouri, scoli, gradinite, institutii publice, etc.


Utilizarea insecticidului AquaPy:

Se foloseste cu precadere in:

incintele sensibile: spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, case, camine de batrani, incinte in care se depoziteaza, pregateste si serveste hrana.

spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate.

zone urbane: parcuri, spatii rezidentiale si de agrement, depozite de tutun


Tarife persoane fizice

Pentru tratamente de combatere a plosnitei de pat, gandacului de bucatarie in apartamente, garsoniere:

Garsoniera - 500 lei/etapa TVA INCLUS (sunt necesare 2 etape la un interval de 18-21 de zile)

Apartament 2 camere - 625 lei/etapa TVA INCLUS (sunt necesare 2 etape la un interval de 18-21 de zile)

Apartament 3 camere - 750 lei/etapa TVA INCLUS (sunt necesare 2 etape la un interval de 18-21 de zile)

Apartament 4 camere - 900 lei/etapa TVA INCLUS (sunt necesare 2 etape la un interval de 18-21 de zile)


Se ofera garantie doar dupa ce se presteaza a doua etapa!

In cadrul primei etape se distrug toate insectele vii, urmand ca in cadrul celei de-a doua etapa sa se distruga si puii din ouale depuse pana in momentul primei interventii.

Garantia: daca timp de 30 de zile de la a doua interventie, reapar daunatorii, mergem si refacem interventiile cu titlu gratuit.


Tarife persoane juridice

Pentru persoanele juridice tarifele se stabilesc in functie de tipul daunatorului vizat, specificul locatiei si metrii patrati/cubi ai locatiei respective, completand formularul din partea superioara a acestei pagini.


Punem accent pe calitatea serviciilor prestate.
Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate, tinand cont si de cel mai important aspect: pentru toate serviciile prestate de operatorii nostri se ofera GARANTIE!
Firmele care nu efectueaza operatiuni de dezinsectie, dezinfectie si deratizare (DDD) risca amenzi cuprinse intre 3.000 si 8.000 lei, prevazute in HG nr. 857/2011 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele din domeniul sanatatii publice.

Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se face de catre personalul de specialitate imputernicit de catre conducerea Ministerului Sanatatii pentru unitatile de pe intreg teritoriul tarii, se mai mentioneaza HG nr. 857/2012.CONTRACTUL DDD


Pentru a beneficia de un CONTRACT DDD trebuie:

Sa contactati o societate autorizata pentru prestarea acestor servicii,

Societate care va poate oferi siguranta ca spatiul dumneavoastra nu o sa fie invadat de insecte, rozatoare si nu va fi un focar pentru raspandirea virusurilor in colectivitate.


Compania DDD ofera garantie pentru lucrarile de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE efectuate si, in cazul in care, apare o infestare inopinata, va rugam sa ne contactati la:

Adresa de email office@companiaddd.ro

Dispeceratul de comenzi care este disponibil la numarul de telefon 021/9662.ALTE INFORMATII UTILE SI INTREBARIContract DDD persoane juridice = de ce acte am nevoie

copie a certificatului de inregistrare a societatii

adresa punctului de lucru (daca difera de cea a sediului social)

suprafata aproximativa a punctului de lucru

numar de telefon

adresa de email

numele reprezentantului legal al societatii

domeniul de activitate (alimentatie publica sau non-alimentar)

Contract DDD persoane juridice = ce zice legea despre DDD, cine imi cere contractul DDD

Directia sanitara veterinara (DSV)

Directia de sanatate publica (SANEPID)

Primaria

Politia

Garda de mediu

LEGISLATIE: Serviciile DDD sunt obligatorii pentru persoanele juridice prin:

ORDINUL MINISTERULUI SANATATII PUBLICE Nr. 261 din 6 februarie 2007 , pentru aprobarea normelor tehnice privind curatarea, dezinfectia si sterilizarea in unitatile sanitare.

ORDINUL MINISTERULUI SANATATII PUBLICE Nr. 914 din 26 iulie 2006 , pentru aprobarea normelor privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un spital in vederea obtinerii autorizatiei sanitare de functionare.

ORDINUL MINISTERULUI SANATATII PUBLICE Nr. 916 din 27 iulie 2006 , privind aprobare normelor de supraveghere, prevenire si control al infectiilor nosocomiale in utilitatile sanitare.

LEGEA Nr. 98/1994 , privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica.

Anexa Nr. 2 la HOTARIREA CONSILIULUI GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI nr. 120 din 13/07/2010 , privind aprobarea regulamentului de organizare si functionare a serviciilor publice de salubrizare in Municipiul Bucuresti.

Legea nr. 3/1978 - Legea de sanatate publica

Legea nr. 5/1982 - Legea ce reglementeaza protectia padurilor, protectia plantelor cultivate si regimul pesticidelor.

Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna.

Legea nr. 100/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica, publicata in Monitorul Oficial nr. 204/1998

Legea nr. 344/31/05/2002 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica.

Este CompaniaDDD autorizata si certificata?

Sunt garantate serviciile?

Ca si persoana juridica, indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate, semnand un contract cu Compania DDD, aveti contractual garantia, ca pe toata perioada colaborarii, vom interveni ori de cate ori este nevoie pentru a elimina definitiv daunatorii. Ne obligam contractual ca in maxim 48 de ore lucratoare de la sesizarea telefonica, sau in scris, sa remediem cu titlu gratuit problema aparuta!

Care sunt elementele de identificare pentru o firma DDD autorizata si certificata?

Firmele autorizate sa presteze servicii de deratizare/dezinsectie/dezinfectie sunt autorizate de catre primariile locale. De asemenea, sunt necesare si autorizatiile emise de catre Directia Sanitar Veterinara, Directia de Sanatate Publica, Ministerul Administratiei si Internelor - Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, precum si certificarile ISO 9001 si ISO 14001.

Unde pot fi verificate firmele autorizate? Care este procedura de verificare?

Firmele autorizate pot fi verificate sunand la numarul de telefon din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti 021.305.55.15 - Directia Utilitati Publice - Serviciul Salubrizare sau 021.305.55.15 - interior 1150. Informatiile sunt actualizate zilnic si din acest motiv nu pot fi puse la dispozitia publicului pe site-ul primariei. Toate detaliile sunt furnizate telefonic, in acest mod, informatiile privind societatile prestatoare de servicii DDD autorizate sunt oferite in timp real, de catre persoanele abilitate.

Ce tarife sunt practicate in mod normal de o firma de deratizare/ dezinsectie/ dezinfectie?

Tarifele sunt stabilite in functie de mai multi factori: gradul de infestare la momentul interventiei, suprafata pe care urmeaza sa se presteze serviciile, substantele folosite, etc. Majoritatea firmelor au afisate tarifele pe site-ul oficial. Astfel, este foarte usor de calculat un tarif pentru spatiul fiecarei societati care solicita un contract, in functie de suprafata in metri patrati ce urmeaza sa fie tratata. Pentru apartamente, case, vile, asociatii de proprietari, subsoluri de bloc, etc, tarifele sunt diferentiate si sunt stabilite in functie de gradul de infestare, daunatorii care trebuie combatuti, suprafata, etc.

Care este perioada de timp pe care poate fi incheiat un contract cu o firma de deratizare/ dezinsectie/ dezinfectie? Se pot negocia contractele de acest tip?

Contractele se incheie pe o perioada de un an, cu posibilitatea prelungirii acestuia prin act aditional, de comun acord. Pretul contractului este ferm si nu poate fi negociat, exceptand cazul in care beneficiarul isi schimba sediul punctului de lucru, iar suprafata se modifica. In aceasta situatie, noul tarif va fi comunicat beneficiarului prin act aditional.

Daca nu suntem multumiti de serviciile unei astfel de firme cui ne putem adresa, pentru a depune o plangere?

Reclamatiile se pot trimite catre Oficiul pentru Protectia Consumatorului.

Firmele sunt obligate sa efectueze deratizare la sediul social, daca nu se desfasoara niciun fel de activitate acolo?

Nu exista obligativitatea prestarii serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la sediile sociale ale societatilor care nu isi desfasoara activitatea acolo. Serviciile DDD sunt obligatorii numai la punctele de lucru declarate, ale entitatilor juridice, la Registrul Comertului: PFA-uri, II-uri, CMI-uri, SA-uri, SRL-uri, gradinite, unitati spitalicesti, etc.

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice