A.S.A.P.
 
header_sus

A.S.A.P.

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

021 9662

header_sus
header_sus
header_sus

Liderii de afaceri de succes proiecteaza o viziune, o articuleaza, o poseda cu pasiune si o duc spre completare fara oprire. - Jack Welch

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

Datorita experientei indelungate si diverse am ajuns la concluzia ca singura metoda prin care putem veni realment in spijinul dvs. este interventia A.S.A.P.

A.S.A.P. inseamna ca:
ne asumam promptitudinea reactiei,
intervenim in cel mai scurt timp posibil,
nu mai tarziu de 48 de ore conform garantiei contractuale.

A.S.A.P.

ANALIZA


Inainte de interventie, primul pas este de a efectua o inspectie completa in care detectam orice problema sau modificare de mediu si conditiile structurale ce stau la baza infestarii.
Analiza detaliata a specificului locatiei, din punctul de vedere al spatiului, programului de functionare, activitatii, echipei si al oricarui alt criteriu relevant pentru client.


SOLUTIA


Solutia personalizata este pasul al II-lea si se bazeaza pe analiza facuta anterior si stiinta, inseamnand solutie personalizata fiecarui tip de client.


ACTIUNE


respectam solutia identificata in pasul al doilea si personalizata pe baza stiintifica,
ne asumam promisiunea si o implementam intocmai, cu echipa specializata si cu expertiza in ceea ce priveste orice tip de daunator.
de asemenea, lucram cu tehnologie de ultima ora.


PREVENTIE


pe parcursul inspectiilor tehnice periodice, specialistii nostri monitorizeaza toate posibilele activitati ale daunatorilor,
cauta conditii favorabile daunatorilor si se asigura ca proiectul de lucru este cel mai eficient.
Protectia continua este axata pe preventie si pe gasirea potentialelor focare si a punctelor de acces ale daunatorilor.
Scopul nostru ca toate interventiile ulterioare sa aiba caracter preventiv si nu curativ.


Datorita modului de lucru prin procesul A.S.A.P , folosim statii de monitorizare cu ajutorul carora identificam doua lucruri:
tipul de daunator;
gradul de infestare.


Toate substantele folosite de firma noastra sunt avizate Comisia nationala pentru produse biocide din cadrul ministerului sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency E.C.H.A.
Protejarea ecosferei prin folosirea substantelor ce contin solventi in mod responsabil si eficient Incinerarea tuturor recipientelor folosite in procedurile DDD.

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice