Pachet Blocuri
 
header_sus

#coDDD B2B

Prima şi singura firma d.d.d. din România, certificată CEPA®

header_sus
header_sus
header_sus

CompaniaDDD pentru o studentie lipsita de grija insecticidului de toate zilele

Promotie 2019 pentru asociatii de proprietari pentru 2019Esti presedinte de asociatie de proprietari?

Atunci aceasta oferta este pentru tine.


CompaniaDDD, in eforturile sale de a se alinia standardelor europene pentru servicii DDD, va pune la dispozitie pachetul #HealthyCities.


Ce primesti?

DOUA intervenţii de DERATIZARE GRATUIT la semnarea unui contract valabil pe anul 2019 pentru prestarea a 4 proceduri de DEZINSECŢIE, conform tarifelor afişate in tabelul de preţuri.


De ce sa alegi oferta #HealthyCities a CompanieiDDD?

Prima gratuitate a serviciului de deratizare se acorda o data cu etapa a doua de dezinsectie, nu la prima interventie de dezinsectie.

Un oras sanatos incepe cu eforturile fiecaruia dintre noi de a-l mentine curat. Iar primul pas pe care il putem face impreuna e sa ne asiguram ca spatiul in care locuim e nu doar curatat de daunatori dar si ferit: exterminare si preventie la standarde europene.

Pentru ca rozătoarele şi artropodele sunt cele mai eficiente purtătoare de boli.

Pentru a evita riscul unei amezi în cazul unui control din partea organelor abilitate (nerespectarea prevederilor de catre persoanele juridice constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă contravenţională, de la 2.000 lei la 8.000 lei).


Ce trebuie sa stii despre serviciile DDD si statutul tau de presedinte de asociatie?

Sunt obligatorii prin lege.


Conform Ordinului A.N.R.S.C.Nr. 82/2015/Art.102 : asociaţiile de proprietari/locatari au obligaţia de a asigura executarea tratamentelor pentru combaterea artropodelor şi rozătoarelor purtătoare de maladii transmisibile, cu o frecvenţă trimestrială, în cazul dezinsecţiei, şi semestrială, în cazul deratizării.


Siguranţa şi confortul sunt trasaturile obligatorii ale unui stil de viata modern.

Prin activitatea noastra tintim nu doar livrarea unor servicii ireprosabile dar si asigurarea preventiei in spatiile de locuit.


Luăm această grijă în seama noastră, pentru a putea preveni o eventuală infestare.

Scopul comun este ZERO DĂUNĂTORI!


Detalii:

Oferta financiară:

Tip imobil Număr etaje Număr scări Dezinsecţie / tarif scară/trecere
bloc 4 etaje 1-4 scări 250 lei
5-7 scări 225 lei
8-10 scări 200 lei
bloc 8-10 etaje 1-4 scări 300 lei
5-7 scări 275 lei
8-10 scări 250 lei
Peste 10 scări 225 lei


Tarifele CONŢIN TVA

Dezinsectia se va efectua pe spatiile comune, subsol tehnic si toate ghenele, iar deratizarea se va efectua la subsolul tehnic si ghena colectoare.

Deratizarile se vor presta dupa cum urmeaza: o data cu prima etapa a dezinsectiei si impreuna cu ultima interventie de dezinsectie. Deratizarile gratuite cuprinse in oferta se efectueaza incepand din a doua etapa a dezinsectiei. In cazul in care nu se respecta clauzele contractuale (nu se efectueaza toate dezinsectiile stabilite in graficul de lucrari), gratuitatea deratizarii se va pierde.

Primele 2 interventii de dezinsectie se vor realiza la interval de 18-21 zile, dupa care se va stabili de comun acord cu asociatia de proprietari data urmatoarelor 2 proceduri, dar nu mai tarziu de 31.12.2019.

In cazul in care se vor solicita numai interventii de dezinsectie punctuala, fara semnarea unui contract, se vor aplica tarifele din tabelul de preturi, fara insa a beneficia de gratuitatea deratizarii. Contravaloarea unei operatiuni de deratizare punctuala este la fel cu cea a dezinsectiei punctuale.


Toate operaţiunile de dezinsectie si deratizare sunt garantate 30 de zile.

Procesul verbal va fi dovada ce atestă că v-ati îndeplinit obligaţiile legale si vă exonerează de posibilele sanctiuni.

GARANTIE 300% Persoane Juridice

GARANTIE 300% Persoane Fizice