0219662
0219662
max 48h
Solicită Ofertă
Cepa Certified
Garanție 300%Persoane fizice
Garanție 300%Persoane juridice

Ce este                  dezinsecția?

Dezinsecţia (parte din servicii DDD) este acţiunea de eliminare a insectelor dăunătoare pentru sănătatea omului, animalelor sau culturilor agricole; alături de curățenie și dezinfecție, contribuie la combaterea și prevenirea unor boli transmise de insecte și acarieni către om, făcând parte din complexul de măsuri de igienizare a mediului înconjurător.
Dezinsectie Exterior

PENTRU cine prestam servicii de dezinsectie?

- Apartamente și asociații

- Instituții publice

- Birouri și spații HoReCa

- Magazine și centre comerciale

- Prelucrarea produselor alimentare

- Școli, grădinițe, spitale

- Spații exterioare

Apartamente
și asociații
Instituții
publice
Birouri
și spații
HoReCa
Magazine
și centre
comerciale
Prelucrarea
produselor
alimentare
Școli,
grădinițe,
spitale
Spații
exterioare

CUM se realizează dezinsecția? 

Servicii de dezinsecţie.

Dezinsecția poate fi realizată atât prin metode chimice cât și prin metode ecologice.

Dezinsecția chimică vs Dezinsectia Bio

Dezinsecția chimică se realizează cu ajutorul pompelor de joasă presiune (vermorel), pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de "ceață rece"), termonebulizatoarelor (generatoare de "ceață caldă") cu ajutorul cărora se pulverizează substanța insecticidă.
Toate substanțele insecticide pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupele de toxicitate III și IV. Asta înseamnă că după aplicare, odată uscate, NU DĂUNEAZĂ sub nici o formă vietăților cu sânge cald (oameni, animale de companie, etc).

Dezinsecția ecologică realizată de o firmă d.d.d. autorizată se poate executa cu substante bicoide avizate de Comisia de Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii, pe baza de piretrine naturale - extract de plante provenit din polenul crizantemei africane (Pyrethrum cinerariaefolium)dar si cu ajutorul stațiilor de captare pe bază de adeziv cu atractanți, atât alimentari, cât și hormonali. Această variantă nu dăunează sub nici o formă mediului.

Gestionarea profesională a dăunătorilor, la fel ca si in cazul serviciilor de deratizare, necesită o înțelegere aprofundată a acestora, a mediilor și a comportamentelor lor diferite, în special atunci când este posibil să producă daune sănătății umane și animale. Intervenția de dezinsecție profesională a unui operator autorizat/certificat conform CEN EN 16.636 privind dăunătorii se dorește a fi sustenabilă - adică să minimizeze riscurile pentru sănătatea umană, pentru organismele benefice și non țintă, și pentru mediu. Dimpotrivă, operatorii DDD si furnizorii de servicii de combatere a dăunătorilor care acționează fără cunoștințele, calificările sau instruirea necesară pot produce daune neintenționate.
O intervenție de dezinsecție a unui non-expert poate afecta în mod negativ sănătatea și siguranța atât a forței de muncă angajate în furnizarea serviciului, cât și a persoanelor care au căutat aceste servicii pentru a-și proteja casele, afacerile sau zonele învecinate. Măsurile sau intervențiile inadecvate efectuate în mod greșit pot dăuna grav mediului. Aceasta, desigur, dăunează credibilității profesionale a întregului sector de combatere a dăunătorilor.

Numai o abordare bazată pe principiile și practicile de Combatere integrată a dăunătorilor și respectarea deplină a tuturor regulamentelor aplicabile este cea mai bună garanție a unui rezultat eficient și profesional in prestarea serviciilor de dezinsecție.

Oferim GARANȚIE pentru toate serviciile de dezinsecţie prestate. În plus, toate produsele utilizate de Compania DDD® sunt avizate de Ministerul Sănătății.
Servicii Dezinsectie

CÂND se realizează dezinsecția?

Periodicitatea serviciilor de dezinsecţie

Dezinsecția profilactică vs Dezinsecția curativă

Dezinsecția profilactică (de prevenire) are ca scop împiedicarea apariţiei şi răspândirii insectelor dăunătoare. Este recomandat ca aceasta să fie facută la un interval de cel puţin 3 luni dar nu mai mult de 6 luni.

Dezinsecția curativă (de eliminare) are ca scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spaţiu infestat. În cazul unei infestări grave, dezinsecţia trebuie să se realizeze repetat cu o frecvenţă de 10-15 zile şi trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecţii profilactice.

Serviciile de dezinsectie sunt prestate numai de operatori autorizati/certificati in conformitate cu cerintele standardului CEPA. Certificarea CEN EN 16.636, pe care compania noastra o detine inca din anul 2018, presupune prestarea de servicii de dezinsectie respectand in primul rand mediul. #HealtyCities

Servicii de dezinsecție (servicii ddd) profesionale certificate la nivel European